Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık’ın ‘Acayip Tipler’ programından acayip bir sonuç çıktı!

İlker Ayrık’ın ‘Acayip Tipler’ programından acayip bir sonuç çıktı!

tarafından zk zk
FOX’un merakla beklenen yeni programı “Acayip Tipler”in ilk bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

Ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, tüm aileyi ekran başına toplama geleneğini “Acayip Tipler”le devam ettirdi.

Yaparsın Aşkım’dan sonra Acayip Tipler’le yine başarılı bir işe imza atan İlker Ayrık, adeta ekranın aranan ismi oldu!

ACAYİP TİPLER’İN İLK BÖLÜMÜ EKİPCE İZLENDİ

Geçtiğimiz akşam teknede düzenlenen bölüm izlemesinde FOX yöneticileri, kumpanyanın oyuncuları ve yapım şirketi bir araya geldi. İlker Ayrık ve öğrencilerinden oluşan ‘’ACAYİP TİPLER’’in ilk bölüm heyecanı görülmeye değerdi.

İlker Ayrık'ın 'Acayip Tipler' programından acayip bir sonuç çıktı! 7
Bu heyecan dolu gecenin sürprizi ise Müjdat Gezen oldu. Ilker Ayrık gecede yaptığı konuşmada “Bugün aynı zamanda Pervasız Yapım’ın 200. bölümü yayınlanıyor” diyerek Müjdat Gezen’le beraber 200. bölüm şerefine 200 adet balon uçurdu.

Ayrık; başta kendi ailesi olmak üzere, bu yapımda emeği geçen Pervasız Yapım, FOX ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi ailelerine teşekkürlerini sunduktan sonra, tüm ekiple yemek yiyip, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Pervasız Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosunda Alper Baytekin, Adem Türker, Ali Alkın Aydın, Barış Taşkın, Cengiz Gezgin, Cengiz Okuyucu, Firdevs Vüdül Kul, Gizem Sönmez, Gizem Koçer, Merve Anlağan, Onur Ulutaş, Özge İnce, Ramin Nezir, Sabri Memi, ve Serkan Ateş’in yer aldığı “Acayip Tipler”, bağımlısı olacağınız skeçlerle her Salı saat 20.00’de FOX’ta.