Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli hayranları Öğretmen dizisini özledi!

İlker Kaleli hayranları Öğretmen dizisini özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Poyraz Karayel dizisiyle büyük beğeni kazanmıştı. Bu dizi sayesinde popülerliğini geniş kitlelere yayan İlker Kaleli, 3 yıl televizyon dizilerinde yer almadı.Dip isimli dijital platform dizisinde görünen oyuncu ayrıca BBC yapımı The Serpent’te de rol aldı.

2020 yılına Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisi ile başlayan İlker Kaleli, hayranlarının karşısına bambaşka bir rolle çıktı. Performansı ile takdir toplayan oyuncu, kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaştı.

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un da başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin sadece 4 bölümü yayınlanabildi. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimleri durduruldu.

Hem dizinin oyuncuları hem de izleyiciler için şanssız bir döneme denk gelse de Öğretmen, 2. sezonuyla da ekranda yer almaya devam edecektir. İlker Kaleli’yi heyecanla bekleyen hayranları, bu sezon yeni bölümler olup olmayacağını merak ediyor. Virüs salgını nedeniyle de tam olarak kimse ne olacağını bilmiyor.

İlker Kaleli, nadiren sosyal medyada paylaşım yapıyor. Oyuncu, “Gündüz dünya görünür, gece kainat” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.Öğretmen dizisi hayranları İlker Kaleli’yi ve diziyi çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı.

İlker Kaleli hayranları Öğretmen dizisini özledi! 7