Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’den insan olma dersleri! Öğretmen çok farklı bir dizi

İlker Kaleli’den insan olma dersleri! Öğretmen çok farklı bir dizi

tarafından ker_def

Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, FOX’un yeni dizisi “Öğretmen”in ilk tanıtımı dün akşam izleyiciyle buluştu, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

İdealist lise öğretmeni Akif’in öğrencilerine ve topluma, günümüzde kaybedilen değer olan erdemi tekrar aşılama çabasında yaptığı stratejik planı ve bu yönde gelişen olayları konu alan “Öğretmen” dizisinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşıyor.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli yeni projesi ile ilgili “Bu
yüzyılın insanına, hepimize, içinde kaybolup gittiğimiz hayatlarımızda artık sesini duymadığımız, gözden düşmüş vicdanın, kalbin ve iyi olmanın dersini veren bir garip öğretmen, bir deli düzen ve arasında yalpayıp duran kör hayatlar… Gördüğüm en güzel “insan olma” derslerinden..” açıklamasında bulundu.

Öğretmen dizisinin ilk fragmanında İlker Kaleli’nin sergilediği performans da büyük beğeni topladı.Dizinin bambaşka bir yapım olduğu, hayata dair önemli mesajlar vereceği ilk tanıtım ile anlaşıldı.