Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’nin açtığı yol, iyi eğitimli Türk oyunculara yeni bir vizyon katacak!

İlker Kaleli’nin açtığı yol, iyi eğitimli Türk oyunculara yeni bir vizyon katacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli, 4 yıl İngiltere’de aldığı eğitimin de etkisi ile uluslararası projelerde rol alabilecek düzeyde bir Türk oyuncu olarak dikkatleri çekiyor. La Pasion Turca isimli İspanyol dizisinin başrolüne seçilmiş olması da oyuncunun bu eğitiminin bir sonucu olarak gözüküyor.

İlker Kaleli, İspanya’ya giderek dizinin çekim ekibi ile bir araya gelmiş ve bu hazırlık sürecinin de kendisi adına çok zorlu geçtiğini belirtmişti. Madrid’de 5 hafta süren İspanyolca eğitimlerinde zorlanan oyuncu, Türkiye’de çekimleri başlayan La Pasion Turca isimli dizi ile birlikte sektörde yeni bir dönemin de başlangıcını temsil ediyor.

İlker Kaleli'nin açtığı yol, iyi eğitimli Türk oyunculara yeni bir vizyon katacak! 9

Aynı dizide Erkenci Kuş dizisinden tanıdığımız Tuan Tunalı da rol alıyor. İyi bir eğitim sahibi olan Tunalı, aynı zamanda Fransızca’yı çok iyi konuşuyor ve La Passion Turca dizisinde Fransız bir rehber karakteri ile yerini alacak.

İlker Kaleli'nin açtığı yol, iyi eğitimli Türk oyunculara yeni bir vizyon katacak! 10

İlker Kaleli ve Tuan Tunalı ikilisinin iyi eğitimlerinin karşılığını bu şekilde alıyor olmaları da birçok oyuncu için yeni bir vizyonu temsil ediyor.

Yabancı dile hakim, iyi eğitimli ve yurt dışındaki ekiplerle birlikte ortak çalışma yürütebilecek düzeydeki Türk oyuncular için, Netflix ve Disney Plus gibi platformlar yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

Yabancı dil bilmenin ve yabancı kültürlerle ortaklaşa işlerde yer alabilecek ekip bilincine sahip olmanın daha çok önemli olduğu bir döneme doğru ilerliyoruz.

İşte bu noktada da Türk oyuncuların kendilerini yetiştirmeleri ve bu yeni dünyanın ihtiyaç duyduğu eğitimlere sahip olmaları gerekiyor.

İlker Kaleli'nin açtığı yol, iyi eğitimli Türk oyunculara yeni bir vizyon katacak! 11