Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Kızmaz o kadar çok dizide yer aldı ki, şaşıracaksınız!

İlker Kızmaz o kadar çok dizide yer aldı ki, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdilerde TRT1 ekranında Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran İlker Kızmaz, 2002 yılından bu yana o kadar çok dizi ve filmde rol aldı ki… Aşk-ı Memnu dizisinde Nihat Önal karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, geçtiğimiz yıl Payitaht Abdülhamid’de Şahzade Mehmed olurken, bir yıl sonra Mustafa Kemal olarak yine TRT1 ekranına döndü.

Aşk-ı Memnu, Kurt Kanunu, Yol Ayrımı, Benim Adım Gültepe, Sevdam Alabora, Sevda Kuşun Kanadında, Tatlı İntikam, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Payitaht Abdülhamid, Ya İstiklal Ya Ölüm… gibi toplam 20 dizide boy gösteren İlker Kızmaz, birbirinden farklı karakterlere hayat verdi.

İlker Kızmaz o kadar çok dizide yer aldı ki, şaşıracaksınız! 7

Nefes Vatan Sağolsun isimli film projesi 2009 yılına damgasını vurmuştu. Kızmaz bu filmde İlker Çavuş olarak yer almıştı. Hürriyet gazetesine konuşan oyuncu, bu kadar çok projede rol almasına rağmen pek de ortalarda görünmeyen, kendi halinde bir hayat yaşıyor.

Oyuncu, bulunduğu noktadan memnun ve şöyle diyor: “Başkalarının baktığı yerden ne görünüyor bilemem ama ben olduğum yerde çok mutluyum. Ortalarda görünmeyen, kendi dünyasında zaman geçirmeyi seven bir adamım. Çocuğumla ve eşimle vakit geçiriyorum. Boş zamanlarımda dağlara çıkıyorum; odun toplayıp ateş yakıyor, ezberlerimi ormanda, kimsenin olmadığı yerlerde, bağıra bağıra yapıyorum.”