Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Kızmaz’ın hayatını kökünden değiştiren gelişme!

İlker Kızmaz’ın hayatını kökünden değiştiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranlarında yayınlanan toplam 6 bölüm olarak çekilen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal’i İlker Kızmaz canlandırıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’a ilk teklif gittiğinde rolü kabul etmemesinin ardından kendisine teklif geleceğini düşünmediğini belirten İlker Kızmaz, sonrasında o teklif gelince çok heyecanlandığını ve mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncu Nefes Vatan Sağolsun isimli filminde yer almıştı. Projenin yardımcı yönetmeni Hande’nin kız kardeşi Aslı ile çekimlerden sonra verilen bir partide tanışıp aşık olan İlker Kızmaz, inişli çıkışlı bir ilişkilerinin olduğunu söyledi.

Hürriyet gazetesine konuşan, Aşk-ı Memnu dizisinde Nihat Önal’a hayat veren oyuncu, o dönemde şimdiki eşi Aslı Kızmaz ile ayrı olduklarını, sonra yeniden birleştiklerinde ise evleneceğini bildiğini söyledi.

Baba olan ve kızı Naz’ın doğumundan sonra da hayatın kendisi için tamamen değiştiğini anlatan İlker Kızmaz, “Baba olmadan babalığın ne demek olduğunu anlayamazsın” derlerdi. Gerçekten de öyleymiş. Kızım Naz 3.5 yaşında. O dünyaya geldikten sonra anladım ki tek aşkınız ve hayatınızın merkezi o oluyor. Benim de hayata bakışım değişti. Duygusallaştım” dedi.

İlker Kızmaz'ın hayatını kökünden değiştiren gelişme! 8

Atatürk’ü canlandırmanın büyük bir sorumluluk olduğundan da bahseden oyuncu, plastik makyaj yapılmadığını ama biraz kilo verdiği, saçlar için de özel olarak hazırlık yapıldığını belirtti.

Oyuncu, “Saçlarım sarıya boyandı. İşin en meşakkatli kısmı oydu. Doğru tonu bulmamız yaklaşık 14 saat sürdü. Kadınları gerçekten çok iyi anladım” sözleriyle de dikkat çekti.

İlker Kızmaz'ın hayatını kökünden değiştiren gelişme! 9