Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu 14 Nisan 3. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Büyük sır ortaya mı çıkıyor?

İnsanlık Suçu 14 Nisan 3. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Büyük sır ortaya mı çıkıyor?

tarafından zk zk

İnsanlık Suçu 3. Bölüm Fragmanı – 2 yayında! Cemal, amcası ve annesinin geçmişini öğrenecek mi?

Cemal’in onaylamadığı ilişkiden doğan yeğeni, bir başına kalmıştır. Annesi sahip çıkmalarını söylese de; Cemal, kendi içinde karmaşa yaşamaktadır.

Sami, yeğeninin yaşadığı mahalleye gider ve geçmişin izleri gün yüzüne çıkar. Cemal’in annesi büyük sırrı saklamaları gerektiğini belirtir fakat bu büyük sır bir gün açığa kavuşacaktır.

İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 14 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal, amcasından bir şans daha istiyor! Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir.

Bu sırada Adana’da da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemal’in kardeşi Esra annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Diğer tarafta Suna, Gökhan’ın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal, amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır. Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.