Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde Gizem Karaca gelinlik giydi, yüzünden düşen bin parçaydı!

İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde Gizem Karaca gelinlik giydi, yüzünden düşen bin parçaydı!

tarafından ker_def
İnsanlık Suçu 4. bölümü Kanal D’de

Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan İnsanlık Suçu dizisinin ilk 3 bölümü beğeni toplamıştı. Dizinin 4. bölümü bu akşam ekrana gelecek.

4. bölümde neler olacak? Gizem Karaca’nın hayat verdiği Suna karakteri gelinlik provasında… Ancak yüzünden düşen bin parça…

İşte yeni bölümden bilgiler ve fotoğraflar…

“İnsanlık Suçu” yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde Gizem Karaca gelinlik giydi, yüzünden düşen bin parçaydı! 9

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer.

Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister.

Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

Yayın Tarihi : 21 Nisan Cumartesi / 2018

Yayın Saati : 20.00

İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde Gizem Karaca gelinlik giydi, yüzünden düşen bin parçaydı! 10

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KÜNYE

Yapım : Pastel Film

Yapımcı : Efe İrvül

Yönetmen : Barış Yöş

Senaryo : Can Sinan

Proje Tasarım : Can Sinan

Oyuncular : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Ahmet Mümtaz Taylan (Sami), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Deniz Uğur (Emel), Laçin Ceylan (Hülya), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra), Funda İlhan (Cavidan), Ayşe Akın (Neslihan), Umut Özkan (Vedat), Oğuz Öztekin (İbrahim), Müşerref Göksever (Gül), Dursun Poyraz Saygılı (Fehmi).

İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde Gizem Karaca gelinlik giydi, yüzünden düşen bin parçaydı! 11