Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi ilginç yorumlara sebep oluyor!

İnsanlık Suçu dizisi ilginç yorumlara sebep oluyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin yeni başlayan dizisi İnsanlık Suçu’nun 2. bölüm fragmanı, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor…

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin yapımını Pastel Film üstleniyor.

Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesini konu alan dizi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Dizinin ilk bölümüyle ilgili olarak sosyal medyada yapılan yorumlar  izleyenlerin ikiye bölündüğünü gösteriyor. İlk bölümüyle genel anlamda beğenilen diziyi kimi izleyenler de konusu nedeniyle ‘klişe’ buldu. Dizinin izleyenleri bu derece ikiye bölmesi şaşırtıcı, çünkü beğenenler ‘efsane’, ‘müthiş oyunculuklar’ şeklinde diziye tezahüratlar yaparken, bir kısım izleyici de şimdiden dizinin tutmayacağı görüşünü çoktan kabullenmiş.

Sosyal medyada yapılan yorumlar arasında “Bıkmadınız mı bu klişe dizilerden!”, “Oyuncular efsane konu güzel!”, “Bu dizi çok farklı günümüze ışık tutacak ve günümüze esinlenerek uyarlanmış gerçek hikaye!”, “Ahmet Mümtaz Taylan diziyi bir nebze olsun izlemeye teşvik ediyor ve izlettiriyor!”, “Tutmayacak bir dizi daha!” gibi yorumlar yer alan ifadelerden de dizinin tam anlamıyla izleyiciyi ikiye böldüğü görülüyor.

Bakalım ilerleyen bölümlerde reyting tablosunda dizi nasıl bir yer edinecek. Dizilerin 3-5 bölüm sonrasına bakmak her zaman daha doğru sonuç veriyor izleyici nezdinde.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

2. bölümde neler yaşanacak?

Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor!

Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi’ne yaptığı baskın sonrası herkesi karşısına alan Cemal’in yeni planı ne olacak? Gökdemir Ailesi, bir anda karşılarına çıkan Cemal’e karşı nasıl bir hamle yapacak? Sami ile Cemal’in birlikte hareket etmeleri nasıl sonuçlanacak?

İşte 2. bölüm fragmanı: