Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinde Gizem Karaca, çekim ile alışverişi birlikte yaptı!

İnsanlık Suçu dizisinde Gizem Karaca, çekim ile alışverişi birlikte yaptı!

tarafından ker_def
Gizem Karaca alışverişte değil, çekimde

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan İnsanlık Suçu dizisi, ilk bölümü ile olmasa bile sonraki 3 bölümü ile iyi bir performans göstermiş ve reytinglerini yükseltmeyi başarmıştı.

İnsanlık Suçu dizisinde Suna karakterine hayat veren Gizem Karaca, oyunculuğuyla izleyiciler tarafından pek beğenilmese de yine de diziye renk katan bir isim.

Kaan Yıldırım’ın Cemal karakteriyle kendini gösterdiği İnsanlık Suçu dizisi etkileyici hikayesi ve başarılı mekanları ile dikkat çekmeye devam edecektir.

Dizinin çekimlerine de İstanbul’da devam edilmekte.

İnsanlık Suçu dizisinde Gizem Karaca, çekim ile alışverişi birlikte yaptı! 7

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gizem Karaca, dizinin çekimleri için Nişantaşı’nda kameraların karşısına geçti.

Akşam’ın haberine göre yoğun bir şekilde çalışan Karaca, çekimlerden sonra yorgunluğunu alışveriş yaparak atmayı tercih etti.

İnsanlık Suçu 5. bölümde neler olacak?

Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Gizem Karaca’nın başrolündeki dizinin yeni bölümü 28 Nisan Cumartesi günü izleyenlerle buluşacak.

5. bölüm fragmanı ve özeti:

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Özeti

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur!

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur ancak istediği cevabı alamaz. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmayacaktır. Annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir ve tutunacak bir dal arar. O anda Suna’ya çok ihtiyacı vardır. Suna ise Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğunu öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Cemal onun için artık imkânsızdır.

Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00’de Kanal D’de!