Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinde sır ortaya çıktı! Dananın kuyruğu şimdi kopacak!

İnsanlık Suçu dizisinde sır ortaya çıktı! Dananın kuyruğu şimdi kopacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D ekranlarında Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım, Gizem Karaca ve Deniz Uğur’un rol aldıkları İnsanlık Suçu dizisi, her hafta daha da heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

Dizide sır olarak kalan Sami’nin Cemal’in gerçek babası olduğu meselesi de 4. bölümün finalinde ortaya çıktı. Dizinin sürükleyiciliğini arttıran yeni bölümdeki bu itirafın ardından, şimdi yeni bölüm merak konusu oldu.

Gökhan’ın Neslihan’ı dövdüğü olayını ortaya çıkaran Cemal, toplantının ortasında slayt gösteriminde Neslihan’ın kanlar içindeki halinin fotoğraflarının görünmesiyle Sami deliye dönmüştü. Olayı gerçekleştiren kişinin Cemal olduğunu öğrendiğinde onu çağırıp azarladı. Bu sırada Cemal’e “Neden bize bu kadar öfkelisin” diye sordu ve Cemal, yıllardır biriktirdiği öfkeyi kustu amcası sandığı Sami’ye.

İnsanlık Suçu dizisinde sır ortaya çıktı! Dananın kuyruğu şimdi kopacak! 8

Sami, Cemal’in sözleri üzerine ona bir tokat attı ve sakladığı gerçeği itiraf etti. “Senin baban benim” diyen Sami’nin sözleri üzerine Cemal büyük bir şok yaşadı.

Sosyal medyada dizinin 4. bölümüne övgüler yağdı. Cumartesi akşamlarının yeni fenomen dizisi olmaya aday görünen İnsanlık Suçu, ilk bölümlerinde düşük reytingler almasına karşın, gittikçe ivmeyi hızlandırıyor. Bu hafta AB kategorisinde 2. sıraya yükselen dizi, Total’de de 4. sıradaydı.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sürükleyici hikayesi ve oyunculuklarıyla daha da çok dikkat çeken dizinin final sahnesi ise beklenmedik bir gelişmeydi. Dizileri uzatmak için sırların haftalar boyunca söylenmediği bir ortamda İnsanlık Suçu adeta ters köşe yaparak baştan olayı söyleyip bitirdi. Asıl hikaye ise bundan sonra başlayacak.

İşte Cemal ve Sami arasında geçen ve diziye damgasını vuran o final sahnesi:

Yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Sami’den duyduğu sözlere inanmayan Cemal, annesine koşuyor. Bu arada Sami, Hülya’yı arayarak Cemal’in gerçek babası olduğunu söylediği anlatıyor.

İnsanlık Suçu dizisinde sır ortaya çıktı! Dananın kuyruğu şimdi kopacak! 9

Hülya, korku içinde Cemal’i beklerken Cemal, büyük bir öfke ile annesine “Sami kim?” diye soruyor. Sami’nin karısı Emel de, hapishanedeki oğlu Gökhan’ı ziyaret edip, Cemal’in Sami’nin oğlu olduğunu söylüyor. Gökhan, bu gerçek karşısında şok geçiriyor.

Görünen o ki 5. bölüm çok daha heyecanlı sahnelerle geliyor.

İşte 5. bölüm tanıtımı: