Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinde yapılan radikal değişiklik olumlu sonuç verecek!

İnsanlık Suçu dizisinde yapılan radikal değişiklik olumlu sonuç verecek!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı İnsanlık Suçu dizisi Kanal D ekranlarında 5 Mayıs Cumartesi günü 6. ve yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni senaristlerin elinden çıkmaya başlayan İnsanlık Suçu dizisinde izleyicilerin beklentisi Suna-Cemal-Sami üçgeninin dizide daha çok yer alması. Çünkü izleyicilerin ilgisini daha çok bu 3 karakter çekiyor. Özellikle Suna ile Cemal sahnelerine ayrı bir ilgi olduğunu belirtelim.

Dizinin 6. bölümünde Cemal hakkı olanı almak için Gökdemir ailesinin karşısına çıkıyor!

Cemal, hakkı olanı almak üzeredir. Fakat önce yapması gereken önemli bir seçim vardır. Gökhan ise Cemal’i engellemek için tüm imkanlarını kullanacaktır.

Fragmanın yayınlanmasından sonra izleyicilerin en çok merak ettiği nokta, Cemal’in kimi seçeceği oldu. Cemal’in kız kardeşinin de izleyiciler tarafından pek sevilmediğini yorumlardan anlayabiliyoruz.

SENARİST DEĞİŞİKLİĞİ FARK EDİLDİ

Sınırların dışına çıkan ve sağlam hikayesi ile başarılı oyuncu kadrosuyla ekranda tutunmaya çalışan İnsanluk Suçu, reytingini artırmak zorunda. Yeni senaristlerin bu noktada ne yapacakları büyük önem taşıyor. Zira 6. bölüm fragmanında senaryonun değişmeye başladığının ilk işaretlerini görebiliyoruz.

Dizileri hiç acımadan harcayan Kanal D’nin İnsanlık Suçu’nu da yayından kaldıracağı endişeleri izleyicilerde tepkiye neden olmuş durumda.

İşte İnsanlık Suçu 6. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur ancak istediği cevabı alamaz. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmayacaktır. Annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir ve tutunacak bir dal arar. O anda Suna’ya çok ihtiyacı vardır. Suna ise Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğunu öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Cemal onun için artık imkânsızdır.

İnsanlık Suçu dizisinde yapılan radikal değişiklik olumlu sonuç verecek! 7

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.