Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu iddialı geliyor! İşte ilk bölümün konusu…

İnsanlık Suçu iddialı geliyor! İşte ilk bölümün konusu…

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu dizisi ilk bölümü ile ekrana geliyor!

İlk bölümün konusu şöyle:

Adana’nın fakir mahallelerinden birinde yokluk ve sıkıntı içinde yaşayan Cemal’in hayatı, uzun süredir hasta olan babasının ölümüyle bir anda değişir. Babası son nefesini vermeden önce ona zengin bir amcası olduğunu söylemiştir.

İnsanlık Suçu iddialı geliyor! İşte ilk bölümün konusu... 9

Daha önce varlığından bile haberi olmadığı amcası Sami Gökdemir cenazeye gelerek sadece Cemal’in kafasındaki soruların cevabını vermekle kalmaz aynı zamanda onu İstanbul’a davet ederek sahip oldukları zenginlikten pay da vaat eder.

İnsanlık Suçu iddialı geliyor! İşte ilk bölümün konusu... 10

Çocukluğundan beri zenginlik hayalleri kuran Cemal, annesi Hülya’nın da etkisiyle yıllarca onları sefalete mahkum eden amcasının teklifini reddeder. Ancak beklenmedik bir olay tüm planlarını alt üst edecek ve kararını yeniden gözden geçirmeye mecbur kalacaktır.

İnsanlık Suçu iddialı geliyor! İşte ilk bölümün konusu... 11

İnsanlık Suçu dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayında olacak.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Barış Yöş. Oyuncular ve oynadıkları karakterler ise şöyle: Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Laçin Ceylan (Hülya), Deniz Uğur (Emel), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra) ve Ahmet Mümtaz Taylan (Sami)