Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu, Kanal D’ye bir şok daha yaşattı!

İnsanlık Suçu, Kanal D’ye bir şok daha yaşattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam 5. bölümüyle ekrana gelen İnsanlık Suçu dizisi, Kanal D’nin son dönemde hüsran yaşadığı pek çok dizi arasından sıyrılmayı başarmış görünüyordu.

31 Mart akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen dizi, Total’de 12. ve AB’de 8. olunca hüsran yaratmış ancak daha sonra toparlamayı başarmıştı.

Uzun bir aradan sonra Gizem Karaca’nın da yeniden dizilere döndüğü İnsanlık Suçu, ilk bölümleriyle düşük reyting alsa da gittikçe yükselen bir çizgi takip etmişti. Ancak bu hafta hızlı bir düşüş yaşadı.

Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta bir oyuncunun yanı sıra Kaan Yıldırım’ın başarılı performansı ve hikayesiyle dikkatleri çeken dizinin reytingdeki ibresi yukarı çıkmaya başlamışken, bu haftaki durum hüsran yarattı.

Bu hafta 5. bölümüyle Total’de 8. ve AB’de 7. sıraya gerileyen dizi geçtiğimiz hafta 21 Nisan akşamı yayınlanan 4. bölümüyle Total’de 4. ve AB’de 2. sıraya gelmişti.

14 Nisan’da 3. bölümüyle Total’de 6. ve AB’de 4. olan dizi,

7 Nisan’da 2. bölümüyle Total’de 10. ve AB’de 6. sıradaydı.

31 Mart’ta yayınlanan ilk bölümü ise Total’de 12. ve AB’de 8. sırada yer almıştı.

Yeni bölümler yayınlandıkça hızlı yükselişiyle şaşırtan ve umut vadeden dizinin bu hafta gerilemeye başladığı görülüyor.

İnsanlık Suçu, Kanal D'ye bir şok daha yaşattı! 7

Adanalı Cemal’in babasının ölümünden sonra yıllarca öfke duyduğu amcasının gerçek babası olduğunu öğrendi. Annesini ve kardeşi Esra’yı da İstanbul’a getiren Cemal, yokluk içinde verdiği mücadelede başına gelen türlü olaylarla başetmeye çalışıyor. Hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, aslında son dönemin çok beğenilen dizileri arasında yer almaya başladı.

Ekrandaki klişe durumları da kırmaya başlayan dizide, iyi bir karakter olan Cemal’in güçlü ve dişli hali de hem sosyal medyada izleyenler tarafından hem de pek çok çevreden takdir görüyor. Ezik ve saf olmayı reddeden Cemal’in, dizilerdeki klişe karakterlere de meydan okuması, umut yaratıyor.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Posta’daki köşesinde Mesut Yar da konuyla ilgili olarak “Öyle ki Cemal gerektiğinde oyunun kurallarını belirleyip zekice hamlelerle Gökhan’ı kazdığı kuyuya düşürüyor, maskesini indirerek iyi insanların da aptal olmadığı gerçeğini gözler önüne seriyor. Bizler bu duruma çok alışık değiliz, ne dersiniz?” yorumunu yaptı.

Ekrana gelen yeni diziler arasında sıyrılıp başka bir yere oturması bekleniyor aslında İnsanlık Suçu dizisinin. Ancak bu hafta gelen reyting, dizinin müdavimlerini de kanalı da pek memnun etmeyecek gibi duruyor!

Bakalım gelecek haftalarda dizi reyting tablosundaki sırasını yukarı taşımayı başarabilecek mi? Yeni sezona devam etmesi için kritik bir sürece giren dizi, sezon sonuna yaklaşırken reytingleri yükseltemezse, yeni sezonda da yayınlanması zora girecek !