Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda beklenmedik yeni gelişmeler! 4. bölümde heyecan doruğa çıkacak!

İnsanlık Suçu’nda beklenmedik yeni gelişmeler! 4. bölümde heyecan doruğa çıkacak!

tarafından ker_def
Cemal, Suna’nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

Suna, nişanlısı Gökhan’ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeçmek ister. Bu duruma ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir. Gökhan, Suna’nın Cemal ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık krizine girip Suna’nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir. Evliliğin engellenmesi için Suna’nın tek güvendiği isim ise Cemal olur!
Cemal ise, kız kardeşini affetmemektedir. Bebeği ondan koparmaya çalışarak cezalandırmak ister. Esra’nın gözyaşları ve bebeğin masumluğu Cemal’i kararından vazgeçirmeye yetecek mi?

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Gizem Karaca ve Deniz Uğur’un rol aldıkları dizinin 4. bölüm tanıtımı yayınlandı. Cemal, Selim ve Esra’yı kucaklarında bebekle yakalıyor. Bebeği alıp giden Cemal, ikiliyi de orada bırakıyor. Bu arada Suna, Gökhan’la evlenmek istemediğini söylerken, Sunan’ın Cemal’e olan ilgisini farkeden Gökhan iyice deliriyor. Cemal ise, Suna’yı Gökhan’la evlendirmemek için kendi kendine yemin ediyor.

İşte 4. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Suna, Cemal’i durdurabilecek mi? Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır. Bunun rahatlığını yaşarken, annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alır. Hastanede Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde, onu durduracak kişi Suna olacaktır.

İnsanlık Suçu'nda beklenmedik yeni gelişmeler! 4. bölümde heyecan doruğa çıkacak! 7

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.