Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda Emel’in geçmişindeki sır ne?

İnsanlık Suçu’nda Emel’in geçmişindeki sır ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu, yeni sezonda devam edebilmek için mücadele ediyor. Senaristleri değişen dizinin hikayesindeki yeni olaylar da diziye ivme katmaya başladı.

İlk bölümleriyle düşük reytingler alan İnsanlık Suçu, izleyiciye kendisini kabul ettirmeyi başarma yolunda ilerliyor.

Reytinglerde gitgeller yaşasa da dizinin dikkat çekmeye başladığı gözleniyor.

Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin hikayesinin iyi işlenmesi, bazı sırların uzatılmaması nedeniyle dizi izleyiciden geçer not alıyor.

Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Melike İpek Yalova ve Deniz Uğur’un rol aldıkları dizinin sosyal medya yorumlarında Emel karakteriyle ilgili yorumlar dikkat çekiyor.

İnsanlık Suçu'nda Emel'in geçmişindeki sır ne? 8

Deniz Uğur’un oynadığı, Sami’nin karısı Emel’in geçmişinde bir sır ya da başka bir hayat olduğunu düşünüyor izleyenler.

Oğlunun yaptıklarından Emel’i suçlu bulan izleyenler, yetişkin bir insan olmasına rağmen hala oğlunu küçük bir çocuk gibi yönetmeye çalışan, kız arkadaşını öldüresiye dövdükten sonra bile arkasında duran, onun hasta ruhlu olduğunu kabul etmeyen anne, en büyük zararı oğluna kendisi veriyor.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada izleyenler Emel’in bu davranışlarının altında kendi yaşadığı travmalar olduğu görüşünde.

Henüz Emel’in geçmişiyle ilgili hiç bir bilgimiz yok. İlerleyen bölümlerde senaristler Emel’in durumuna bir bakış atar ve izleyenleri de onunla ilgili fikirleri konusunda aydınlatır mı bilinmez ancak böyle bir anne kimliğinin bir çocuğu ne hale getirebileceğine örnek olarak gösteriliyor adeta Emel karakteri.

İnsanlık Suçu'nda Emel'in geçmişindeki sır ne? 9

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Emel’in iyi bir anne olmadığı, oğlunun hatalarını görmediği, görmek istemediği için ona en büyük zararı verdiği fikrinde birleşiyor.

Bir izleyicinin şu yorumu, pek çok kişinin görüşünü de özetliyor aslında:

“Emel’in oğluna bu kadar düşkün olması, böylesine kapalı bir kutu gibi dolaşması ve hatta Sami’nin annesinin onu zor kabullenmesi falan dağınık bir aile hayal ettiriyor bana. Sanki annesi bunu terk etmiş gitmiş, babası çok varlıklı ama yalnız bir adammış da Emel de o psikolojiyle iyi bir anne olmaya and içmiş gibi. Valla Emel’i biraz daha açsınlar zira aşırı merak ediyorum karakteri.”