Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda ‘kötü adam’ı çok iyi oynamış!

İnsanlık Suçu’nda ‘kötü adam’ı çok iyi oynamış!

tarafından zk zk

Son olarak Klavye Delikanlıları dizisinde rol alan Kaan Yıldırım, Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu’nda Adanalı bitirim delikanlı rolünü başarıyla oynuyor.

İnsanlık Suçu’nun “kötü adamı” Cemal’i oynayan Kaan Yıldırım, performansıyla da göz dolduruyor.

Bir insanın para ve güç uğruna neleri feda edebileceğinin anlatıldığı dizide Cemal karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın başarılı performansı şimdiden izleyiciden tam not aldı.

İnsanlık Suçu'nda 'kötü adam'ı çok iyi oynamış! 7

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden tamamen zıt bir karakter ile izleyicisi karşısına geçen Kaan Yıldırım, her hafta gösterdiği başarılı oyunculuğu ile bu dönemin ‘fenomen kötüsü’ olma yolunda hızla ilerliyor.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, canlandırdığı Cemal karakteri üzerine şunları söyledi; “Cemal ile birçok ilki yaşıyorum. Karakterin defolu olması beni çok cezbetti. Aslında hepimiz biraz öyleyiz. İnsanlık Suçu biraz intikam hikayesi ama Cemal, intikamın peşine düştüğünde başına gelecek olaylarla kendi karakterinin de zaafları ile yüzleşeceğini tahmin etmedi. Yaşadığı travmalar yüzünden, yeri geldiğinde kötülük yapabilecek kadar gözü dönen, yer yer kendiyle çelişen, bazen tutarsızlık gösteren bir karakter.”

Babasının vefatı ile birlikte, kendi karanlığı ile de yüzleşen Cemal’in intikam, para ve güç uğruna ne kadar kötüleşebileceği ise şimdiden merak konusu oldu.

İnsanlık Suçu yeni bölümü ile bu cumartesi Kanal D’de..