Ana sayfa Dizi Arşivi İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – İntikam, In D House ve Disney Türkiye iş birliğiyle hazırlanan, yönetmenliğini, Mesude Eraslan ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, senaryosu Berkun Oya ve Nuran Evren Şit Erdik tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. ABD dizisi Revenge dizisinden uyarlanmıştır.

Beren Saat, Yiğit Özşener, Nejat İşler, Mert Fırat, Zafer Algöz gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı İntikam dizisi büyük ilgi gören bir yapım oldu. Toplam 44 bölüm ekranda kalan dizi, arkasında büyük bir iz bıraktı.

İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Kanal D
Yapımcı: In D House – Disney Türkiye
Türü: Dram- Aksiyon
Yayın Tarihi: 3 Ocak 2013-20 Şubat 2014
Mekan: İstanbul
Süresi: 90 dakika
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Başrol: Beren Saat, Yiğit Özşener, Nejat İşler, Mert Fırat, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Başak Daşman, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Burak Davutoğlu.
Oyuncular: Dilşad Çelebi, Zeynep Özder, Seda Demir, Didem Uzel, Çağdaş Agun, Tilbe Saran, Ahmet Saraçoğlu, Nesrin Kazankaya, Ceren Reis, Görkem Demirkan, Rıza Sönmez.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı.

Twitter: https://twitter.com/intikamrevenge
Instagram: https://www.instagram.com/_intikam_/
Facebook: https://www.facebook.com/%C4%B0ntikam-Dizisi-242641289202686/
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/intikam

TÜM HABERLER:

İntikam dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

ABD dizisi ‘ Revenge’ dan uyarlanan İntikam’ın ana karakteri Yağmur’u Beren Saat canlandırdı. Orijinal yapımdaki Daniel rolünü Emre adıyla Mert Fırat, Jack’i Rüzgar adıyla Yiğit Özşener, Nolan’ı Hakan adıyla Engin Hepileri, Victoria Grayson’ı Şahika Arsoy adıyla Arzu Gamze Kılınç, Conrad Grayson’ı Haldun Arsoy adıyla Zafer Algöz oynadı. Dizi 44. Bölümü ile final yaptı. Dizinin 22 bölümden oluşan ilk sezonunun yönetmenliğini Mesude Eraslan yaparken ikinci sezonunda ise yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturdu.

İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, âşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkûm olur. Kızı Derin ise babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir.

Derin yalnız geçirdiği yıllar içinde, babasının bir suçlu olduğuna inandırılır. Cezaevindeki Adil’in ise, hayattan tek bir isteği kalmıştır. Kızı Derin’in, kendisinin masum olduğunu öğrenmesi. Adil, Derin’e, tüm gerçekleri anlatmak için, günlükler yazar. Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür.

Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir.

Derin, artık Yağmur Özden olarak, düşmanlarının karşısında. Hiçbiri, Yağmur’un, intikam almak için aralarına sızdığını bilmiyor. Hiçbiri, bu genç ve güzel kadının ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil. Yağmur’sa tüm düşmanlarını çok iyi tanıyor ve hepsinden teker teker hesap soracak. İntikam tek bir adımla başlar ve mezara kadar gider. Yağmur, bu yolculuğa hazır.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Beren Saat (Yağmur Özden/Derin Çelik) Derin, babasının ölümüne sebep olan Arsoylardan intikam almak için arkadaşı Yağmur Özden ile kimlikleri ve geçmişlerini değiştirmiştir. Artık o Yağmur’dur ve intikam için hazırdır.
Nejat İşler / Yiğit Özşener (Rüzgar Denizci ) Derin’in çocukluk aşkıdır. Sahte adı Yağmur olan Derin’e aşık olur. Ancak sahte adı Derin olan Yağmur’u gerçek Derin olarak tanımış ve onunla ilişkiye başlamıştır.
Mert Fırat (Emre Arsoy) Arsoyların tek oğlu ve varisidir. Sahte adı Yağmur olan Derin ile bir süre birlikte olmuştur.
Alican Yücesoy (Ali Sülen/ Sinan Soylu) Sahte Yağmur, yani gerçek Derin’in eski sevgilisidir.
Engin Hepileri (Hakan Eren) Heren Holding’in sahibi, sahte adı Yağmur olan Derin’in yol arkadaşıdır.
Zafer Algöz (Haldun Arsoy )Arsoyların patronu, ailenin babasıdır.
Arzu Gamze Kılınç (ahika Arsoy )Haldun’un eski eşi, Arsoyların annesidir. Arsoylar davasında gizli tanıktır. Etrafındakiler onu kraliçe olarak görür. Adil Çelik ile ilişkisi ve bu ilişkiden bir kızı (Cemre) vardır.
Başak Daşman (Yağmur Özden/Derin Çelik) Arkadaşı Derin ile kimlikleri ve geçmişlerini değiştirmiştir. Artık o Derin’dir. Rüzgâr’a Derin olduğunu söyleyerek onunla birlikte olmuş ve ona âşık olmuştur.
Ezgi Eyüboğlu (Cemre Çelik) Haldun Arsoy’un üvey, Adil Çelik ve Şahika’nın gerçek kızıdır. Barış’a aşık.
Dilşad Çelebi / Zeynep Özder (Aslı Sağlam) Şahika’nın asistanıyken Haldun onu işe alır ve Emre’nin sevgilisi olmasını sağlayarak onu kontrol etmeye çalışır.
Can Sipahi (Barış Denizci) Rüzgâr’ın kardeşi. Cemre’ye aşık.
Seda Demir ( Selen Durmaz ) Arsoyların üvey kızı. Emre’ye aşık.
Didem Uzel ( Leyla Saygın) Şahika’nın en yakın arkadaşı. Haldun ile ilişkisi var. Adem’den kaçarken balkondan düşerek hayatını kaybetmiştir.
Çağdaş Agun (Igor Medvedev )Sahte adı Yağmur olan Derin’in hocası.
Burak Davutoğlu (Adil Çelik ) Derin Çelik’in babası, Şahika’nın sevgilisi. Ağabey tarafından öldürülür.
Tilbe Saran (Hale Çelik) Sahte adı Yağmur olan Derin’in annesi, Adil’in eski eşidir.
Ahmet Saraçoğlu (Seçkin Işık ) Adil Çelik Gerçeği kitabının yazarıdır.
Nesrin Kazankaya (Nurdan Gümüşçü )
Ceren Reis (Derin’in çocukluğu)
Görkem Demirkan (Küçük Rüzgâr)
Rıza Sönmez (Ağabey) Girişim’in sözcüsü.

İntikam Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

İntikam dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizide ki Beren Saat’in oynadığı ‘Yağmur’ karakterinin yaşadığı yalı dizinin izleyicileri arasında büyük ilgi uyandırdı. Kanlıca’da bulunan yalının Padişah 4. Murat’a kadar uzanan bir geçmişi var. Yalı, Şeyhülislam Bahai Efendi tarafından yaptırılmış.

JENERİK:

İntikam dizisinin müzikleri Atakan Ilgazdağ’a ait. Dizinin enstrümantal jenerik müziği de izleyiciden tam not aldı.

İntikam Dizisi Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

İntikam dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2012 yılının Aralık ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

İntikam dizisinin yayınlanan tüm fragmanlarını Youtube resmi hesabından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

İntikam dizisi, 3 Ocak 2013 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. 2 sezon devam eden dizi 20 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan 44. Bölümü ile final yaptı.

İntikam dizisinin tüm bölümlerini Kanal D’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tüm Bölümler için tıklayınız: 

UNUTULMAZ SAHNELER

İntikam dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz;

Her şeyin Bittiği An

Yağmur & Aslı

Dövüş Sahnesi

Öpüşme Sahnesi

Final Sahnesi