Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İnzivaya çekilen Burcu Kara köy hayatını çok sevdi!

İnzivaya çekilen Burcu Kara köy hayatını çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi döneminden olumsuz etkilenen Burcu Kara, bir ara bu ortamın hiç bitmeyeceğini ve kalabalık organizasyonlarda yer alamayacağını düşündüğünü söyledi.

Oyuncu, Hamlet isimli Gain’de yayınlanacak dizi projesinin tanıtım etkinliğinde yer aldı. Bu tür ortamları özlediğini ifade eden oyuncu, Hamlet dizisiyle ilgili de konuştu.

Oyuncu, “Çok kıymetli girişimler bunlar; ülkemiz için, sektörümüz için. İnşallah şahane yapımlar olur ve Türkiye’nin adı için ve sektör için. Çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Şehir hayatından uzaklaşan ve köye yerleşen Burcu Kara, eşi Fırat Parlak ile birlikte bunu daha önceden düşündüklerini ifade etti. Oyuncu, “Böyle bir yola girmiş olmak, toprakla uğraşmaya başlamış olmak bize güzel kapılar açtı” diye konuştu.

Oyuncu, uzun süredir düşündükten sonra adım attıkları yeni hayatlarından memnun olduklarını belirtti. Burcu Kara, kendi memleketinde sakin bir hayatın içinde olmanın keyfini sürüyor, zaman zaman ise İstanbul’a gelerek daha yoğun bir hayatın içine giriyor.