Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi’nin yıldızı Özge Gürel sosyal medyayı ateşe verdi!

Sipahi’nin yıldızı Özge Gürel sosyal medyayı ateşe verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iddialı dizisi Sipahi, 12 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayesi ile öne çıkan Sipahi dizisi, aksiyonu bol ve çok heyecanlı bir yapım olarak ekranda yerini aldı.

En son 2020 yılında Can Yaman ile başrolde yer aldığı Bay Yanlış adlı diziyle ekranlara gelen, sonrasından dijital için Hayaller ve Hayatlar adlı projeyi çeken Özge Gürel, Sipahi ile ekranlara geri döndü. Sipahi’de güzel oyuncuya başrolde Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık eşlik ediyor.

Yeni dizisiyle adından söz ettiren oyuncu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davetten sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da çok konuşuldu.

Sipahi'nin yıldızı Özge Gürel sosyal medyayı ateşe verdi! 8

Fotoğraflarına “Kırmızı ruj gecesi” yazan oyuncunun tarzına hayranlarından beğeni yağdı. Straplez, ekru renk mini elbisesiyle göz kamaştıran Özge Gürel’in doğal güzelliği takipçilerini mest etti. Fotoğraflara oyuncunun hayranları tarafından , “Çok güzelsin” şeklinde bir çok yorum yapıldı.

Sipahi'nin yıldızı Özge Gürel sosyal medyayı ateşe verdi! 9

Özge Gürel, yeni dizisi Sipahi’de ‘Canan’ isimli komiser karakteri canlandırıyor. Oyuncu yaptığı açıklamada; partneri  Kaan Yıldırım’ın önerisi ile dizinin senaryosunu okuyup  başrol kadın oyuncusu olmayı kabul ettiğini belirtmişti. Kaan Yıldırım ise dizide Korkut Ali Türkoğlu isimli çok yetenekli bir ajan karakteri canlandırıyor.