Ana sayfa Sosyal Medya İpek Filiz Yazıcı, 2 yıl sonra televizyon dizilerine etkili bir dram işiyle döndü

İpek Filiz Yazıcı, 2 yıl sonra televizyon dizilerine etkili bir dram işiyle döndü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Filiz Yazıcı, son 6 yıl içinde üst üste yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile alkışı hak eden bir isim oldu… Genç yaşına rağmen ekranda gayet başarılı işlere imza atan ve kariyerine güzel işler sıkıştıran oyuncu, 2016 yılındaki Babam ve Ailesi isimli diziden bu yana tecrübe biriktirmeyi sürdürüyor.

Babam ve Ailesi, sonrasında Kayıtdışı dizisindeki Tuğba karakteri ile tecrübe kazanan oyuncu asıl çıkışını Elimi Bırakma isimli yapım ile gerçekleştirdi. TRT1 dizisinde Ceyda karakterini canlandıran İpek Filiz Yazıcı, geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekti.

Yeni Hayat dizisindeki Gökçe karakteriyle de iyi bir görüntü çizen oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Aşk 101 isimli Netflix projesiyle yaptı… Işık karakterini canlandırdığı dizide genç yıldızlarla bir arada bulunan İpek Filiz Yazıcı, 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine Son Nefesime Kadar ile dönüş yaptı.

İpek Filiz Yazıcı, 2 yıl sonra televizyon dizilerine etkili bir dram işiyle döndü 7

Hazan karakterini canlandıracak olan İpek Filiz Yazıcı, polisiye dram türündeki yapımda etkilleyici bir oyuncu kadrosu ile bir arada bulunacak. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Rojda Demirer ve Begüm Birgören’in tecrübelerinden dizinin tüm genç isimleri faydalanacaktır.

Bu isimlerden birisi de İpek Filiz Yazıcı olacak. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizi, 22 Şubat akşamı ilk bölümüyle başlıyor.

Uzun süredir setlerde izlemekte olduğumuz İpek Filiz Yazıcı’yı hayranları bu sefer farklı bir rolde ve güçlü bir dram performansıyla seyredecek.