Ana sayfa Dizi Fragmanları İpek Filiz Yazıcı, İçimizdeki Ateş dizisinde kendisi için iki büyük ilki yaşayacak!

İpek Filiz Yazıcı, İçimizdeki Ateş dizisinde kendisi için iki büyük ilki yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı özellikle Aşk 101 dizisindeki performansı ile büyük beğeni kazandı. 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2016 yılından bu yana da dizilerde yer almayı sürdürüyor.

Babam ve Ailesi isimli diziyle başladığı kariyer yolculuğunda Elimi Bırakma isimli yapımdaki Ceyda karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, en son geçtiğimiz aylarda Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinde Hazan karakterini canlandırmıştı. Bu dizi kısa süreli olunca, yaz ayları için düşünülen İçimizdeki Ateş dizisi için yeni bir fırsat bulan İpek Filiz Yazıcı, başrole adını yazdırdı.

İpek Filiz Yazıcı’nın başrolde yer alması kariyeri adına önemli bir ilk ve başrol olarak da hikayenin gidişatının sorumluluğunu üzerinde taşıyacak. Ayrıca genç oyuncu ilk kez atv ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. atv, dram yapımlarının öne çıktığı ve izleyicilerin bu yapımlara büyük bağımlılık sergilediği bir kanal. İçimizdeki Ateş, bu iki noktada oyuncu için büyük önem taşıyor.

Atakan Hoşgören ile birlikte dizinin başrolünde yer alan ve bir hukuk fakültesini tamamlamış stajyer avukat olarak hikayede yer alacak olan İpek Filiz Yazıcı, Hale karakteri ile büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldu. atv ekranında yayınlanacak olan dizi aynı zamanda oyuncunun bu kanaldaki ilk projesi olması bakımından da dikkatleri çekiyor.

İpek Filiz Yazıcı, “Çok heyecanlıyım. Benim ilk Atv’deki işim. Çok tatlı bir ekip, her şey şu anda çok güzel gidiyor. Heyecanla yayınlanmasını bekliyorum. İzleyicilerden alacağımız tepkileri bekliyorum. Tatlı bir sürecin içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Her sessizliğin içinde bir hikaye gizlediği teması üzerinden yola çıkan İçimizdeki Ateş dizisi hem gençlik hem de bir hukuk dizisi olarak öne çıkacak. Hale’nin güçlü bir kadın karakteri olacağını ifade eden genç oyuncu, “Hayatın getirmiş olduğu bazı yollardan geçiyor. Bu yollarda karşısına çıkan engeller, zorluklar, bir sürü şeyle karşılaşıyor. Bunlarla da çok güzel başa çıkıyor” diye konuştu.

İpek Filiz Yazıcı, İçimizdeki Ateş dizisinde kendisi için iki büyük ilki yaşayacak! 7

İpek Filiz Yazıcı’nın Atakan Hoşgören ile partner olması da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada Yazıcı ile Hoşgören ikilisinin kısa sürede benimsendiğini ve izleyicilerin hikayeyi büyük bir merakla beklediğini söylemek mümkün.

İçimizdeki Ateş dizisinin ne yaman başlayacağı konusunda henüz net bir bilgi olmadığını ama Haziran ayı içinde yayınlanmasının beklendiğini söyleyebiliriz.