Ana sayfa Sosyal Medya İpek Filiz Yazıcı’ya Aşk 101’den sonra yeni bir dizi fırsatı çıktı!

İpek Filiz Yazıcı’ya Aşk 101’den sonra yeni bir dizi fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İpek Filiz Yazıcı, kariyerinde önemli adımları çok kısa bir zaman dilimi içinde attı. 2016 yılında Babam ve Ailesi isimli diziyle başladığı sektörde iyi çıkış yapan genç isimlerden birisi olan İpek Filiz Yazıcı, 2022 yılında yeni bir dizide yer alacak.

Fox TV için ön hazırlıkları yapılan Son Nefesime Kadar isimli dizide oyuncuyu da izleme fırsatına ulaşacaksınız. Daha önce Kayıtdışı, Elimi Bırakma, Yeni Hayat ve Aşk 101 isimli dizilerde yer alan İpek Filiz Yazıcı, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Özellikle Elimi Bırakma dizisindeki Ceyda karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, bunun yanı sıra Aşk 101 isimli Netflix dizisinde de başrolde yer aldı.

İpek Filiz Yazıcı’nın son 1 yıl içinde bir hayli popüler hale geldiğini gözlemliyoruz. Kısa sürede hayran kitlesini artıran sempatik oyuncu, güzelliği ile de hayranları arasında çok konuşuluyor.

İpek Filiz Yazıcı’nın yer alacağı Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisi bir polisiye drama olacak. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Emre Bey, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören ile dizide yer almaları konusunda anlaşma yapılmıştı.

İpek Filiz Yazıcı da bu kadroya dahil oldu. Önümüzdeki günlerde çekimlerinin yapılması beklenen dizinin 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşacağı tahmin ediliyor.