Ana sayfa Dizi Haberleri İpek Tenolcay, Zeynep Çamcı’yı önce küçümsemiş ama sonra fikri değişmiş

İpek Tenolcay, Zeynep Çamcı’yı önce küçümsemiş ama sonra fikri değişmiş

tarafından ker_def

ipektenolcay

Modaya bakışınız ‘Asena’ya benziyor mu?
Hiç benzemiyor; o kadının bir kerede giydiği takıları ve kıyafetleri ben bir haftaya bölebilirim. Küpesi, yüzüğü, şapkası, tütüsü var. Bitmiyor… Elinde sürekli yelpazesi var. Alışverişte artık İpek değil de ‘Asena’ olarak dolaşıyorum. Peruklar alıyorum, takılar alıyorum. Sürekli alışveriş yaptığım yerlerde bana tuhaf tuhaf bakıyorlar. Kızım Yağmur bile ‘Asena’ için alışveriş yapıyor. Dizideki kafa aparatlarının bazılarını kızım aldı.

Dizinin beğenilmesini neye bağlıyorsunuz?
Çok güzel bir dizi; içinde romantik komedi de var, absürtlük de… 16-25 yaş arasını çok etkiledi bu anlamda. Kızım Yağmur, “İlk defa bir komedi dizisine gülüyorum” dedi. Demek ki o sinerji çok iyi yakalanmış.

Aynı sinerjiyi siz de yeni nesille yakaladığınızı düşünüyor musunuz?
Evet, özellikle sosyal medyada bunun etkisini görüyorum. Kendi kızımdan bile küçük çocuklarla iletişim kuruyorum. O Bu diziyle yeni jenerasyonu yakalamak çok önemli benim için.

Dizideki oyuncu arkadaşlarınız da çok genç. Onların ustası durumundasınız…
Çok genç bir ekiple çalışıyorum. Ekipte yaşı en büyük olan benim. Bu, ilk defa yaşadığım bir durum. Abla oluyorsun; hep bir el üstünde tutma ve saygı hali var. Henüz sete geç kalanı görmedim. Yönetmenimiz, hepimizden önce geliyor. Bunlar çok önemli.