Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Derici’den, kulis istekleri bitmeyenlere kapak olacak yanıt!

İrem Derici’den, kulis istekleri bitmeyenlere kapak olacak yanıt!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yerli ve yabancı pek çok ünlü şarkıcının kulis istekleri zaman zaman şaşkına çeviriyor.

Ünlü isimlerin, sahne öncesi kulislerine istedikleri yiyecek, içecek veya dekorasyonla ilgili istekler zaman zaman medyanın da gündemine geliyor.

İrem Derici, kendisinin kulise ne istediği ile ilgili bir soruya “Ben bir tek su isterim. Ekibim de o yüzden beni çok sever. Gittiğim yerlerde de severler. Zaten sahneye çıkmadan 2-3 saat boyunca aç olmamız gerekiyor ki sesimiz daha berrak çıksın” yanıtını verdi.

Röportaj sırasında yanında bulunan ekibinden kişilerin gülmeleri üzerine de esprili bir üslupla sitem eden Derici, “Ne istedim sizden bugüne kadar, havyar mı istedim? Ekipteki herkes benden daha star. Bir de dalga geçiyorlar” diye konuştu.

“Herkesin bildiğini söyleyince tuhaf mı oluyorum?”

Bu arada geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada konser salonu dolmazsa yakınlarını çağıracağı ile ilgili söylemler de soruldu İrem Derici’ye.

“Düşündüğümü söylüyorum, gayet doğrucu davut bir insan olduğum için” diye konuşan Derici, 4 yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser yaptığını, henüz çok yeni sahneye çıktığı ve bütün salonu dolduramadığı için dörtte birine davetli aldıklarını belirtti. Derici, “Ne var bunda? Herkesin bildiğini söyleyince mi tuhaf oluyorum?” diye konuştu.

Polemik konusu olan mesele Ebru Yaşar’ın “Çoğu isim Harbiye’yi misafirleriyle dolduruyor” açıklamasıyla başlamıştı. İrem Derici de “Baktım dolmuyor, ben de eşimi dostumu çağırıp doldurmaya çalışırım. Ne yani boş mu çıkalım? Birkaç yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserimde de baktım salon dolmuyor, eşimi dostumu çağırdım. Bunda kötü bir şey yok.” açıklamasını yapmıştı.

İrem Derici’nin röportajını Uçankuş’un videosundan izleyebilirsiniz: