Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral hem çok zarif hem çok güzel

İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral hem çok zarif hem çok güzel

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında ünlü isimlerin paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral bugün instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda hem zarafetlerini hem de güzelliklerini sergiledi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteri ile beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu, uzun ama üst kısmı dekolteli elbisesi ile göz doldurdu. 1 saat içinde 100 bine yakın beğeni alan paylaşıma takipçiler “Bu nasıl bir güzellik” yorumunda bulundu…

İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral hem çok zarif hem çok güzel 9

Babil dizisinde İlay karakteri ile geçtiğimiz sezon ekranda yer alan Birce Akalay, yeni sezonda da yine aynı karakteri canlandırmaya devam edecek. Oyuncu şimdilerde tatilini yapıyor. Hayvan sevgisiyle de bilinen ünlü oyuncu, paylaşımla kalplere seslendi. Takipçileri, binlerce beğenide bulundu.

İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral hem çok zarif hem çok güzel 10

Hande Soral da tatilde gününü gün ediyor. Oyuncu, yeni sezonda şimdilik bir anlaşma yapmadı. Ancak görüşmeleri devam ediyor. Esprili bir paylaşımda bulunan oyuncu, “Ayaklarımı uzatmadan oturamayan insanlardanım” ifadesini kullandı.

İrem Helvacıoğlu, Birce Akalay ve Hande Soral hem çok zarif hem çok güzel 11