Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, hayranlarını üzdü! Altın Kelebek’te hayal kırıklığı yaşadılar!

İrem Helvacıoğlu, hayranlarını üzdü! Altın Kelebek’te hayal kırıklığı yaşadılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yapılan 45. Altın Kelebek töreninde 4 ayrı dalda ödülün sahibi oldu.

En İyi Yönetmen, En İyi Dizi Çifti, En İyi Dizi Senaristi ve En İyi Çocuk Oyuncu kategorilerinde ödül alan Sen Anlat Karadeniz, başarısıyla izleyenlerine de gurur yaşattı.

Dizinin sosyal medyasında ödül töreninden videolar, fotoğraflar paylaşan takipçiler, oyunculara ve tüm ekibe övgüler yağdırmaya devam ediyorlar.

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin ‘En İyi Dizi Çifti’ seçilmesiyle büyük mutluluk yaşayan izleyicilerden bazılarının kırgınlığı ise sosyal medyaya yansıdı.

İrem Helvacıoğlu, hayranlarını üzdü! Altın Kelebek'te hayal kırıklığı yaşadılar! 7

Törene sevgilisi Emre Bey ile gelen İrem Helvacıoğlu, izleyenlerini üzdü.

Pek çok dizinin oyuncuları, baş rolleri bir arada törene gelip yanyana izlerken, Tahir ve Nefes olarak ekranda iyi bir uyum yakalayan Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun salona ayrı ayrı gelmeleri izleyenlerin dikkatini çekti.

Salonda uzak mesafelerde oturdukları da gözlenen Helvacıoğlu ve Astepe’nin bu ayrı halleri kimi izleyenlerin canını sıkmış olacak ki sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla bu durumu eleştirdiler.

Bakın neler söylemişler?