Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, Nefes’ten sonra çok değişti! Ne olduysa Sen Anlat Karadeniz’de oldu!

İrem Helvacıoğlu, Nefes’ten sonra çok değişti! Ne olduysa Sen Anlat Karadeniz’de oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Onu ekranda ilk kez Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Narin karakteriyle gördük.

Bilenler bilir, sonrasında Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Nurbahar Hatun rolüyle ekrana geldi.

Daha sonra başka dizilerde de oynadı ama asıl şöhretini Sen Anlat Karadeniz’e borçlu.

Ulaş Tuna Astepe ile birlikte oynadığı Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes, muhtemelen oyunculuk kariyerinde onun için hep bambaşka bir yerde duracak.

İrem Helvacıoğlu, Nefes'ten sonra çok değişti! Ne olduysa Sen Anlat Karadeniz'de oldu! 7

Osman Sınav’ın ilk kez baş rol verdiği oyuncu, Nefes ile birlikte artık başka türlü bir nefes alıyor!

Bu çıkarımı biz yapmıyoruz tabii ki… İrem Helvacıoğlu’nun kendisine ait.

Atv’nin yeni sezon çekimlerinde kanalın Dizi Tv programına konuşan Helvacıoğlu, Nefes karakterinden sonra oyunculuk konusunda kendisinden nelerin çıkabileceğini, daha fazla ne yapabileceğini gördüğünü anlatıyor.

Nefes karakterinin kendisine çok şey kattığını, çok şey öğrendiğini ve bu deneyimlerinde ekip arkadaşlarının, yönetmen ve oyuncu arkadaşlarının da katkılarının fazla olduğuna vurgu yapıyor.

Söylediği son cümle ise şu oluyor: “Benim için çok büyük bir adım oldu. Gelecek için de bir sürü şey değişti belki de… Ama bu ilk, Nefes’le oldu…”

İşte İrem Helvacıoğlu’nun o röportajı:

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara’lı olan oyuncu uzun yıllar Almanya’da kalmıştır.

İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisi sayesinde Türkiye’ye dönüşünün ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Konservatuar eğitimi almıştır. Eğitimi tamamlamasının ardından oyunculuğa ilk adımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizi ile atmıştır.

Performansıyla dikkat çeken oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde de rol aldı. Helvacıoğlu,2016 yılında No: 309 dizisinde Pelin Su karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz de Nefes karakterini canlandırıyor. Nefes, 24 yıllık hayatında, daha adına yakışır bir tek nefes bile almayı başaramamış, acısını saklayan, dayanıklı müdanasız, inatçı, başı dik bir kadın rolünü canlandırmaktadır.