Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu yaşadığı korkunç olayı sosyal medyada paylaştı!..

İrem Helvacıoğlu yaşadığı korkunç olayı sosyal medyada paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını, Sen Anlat Karadeniz isimli dizide canlandırdığı ‘Nefes’ karakteriyle duyuran oyuncu İrem Helvacıoğlu, bu dizideki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşadı.

Oyuncunun sonraki projeleri; Özcan Deniz ile baş rolü paylaştığı Seni Çok Bekledim ve Seçkin Özdemir ile birlikte rol aldığı Baş Belası dizileri uzun vadeli olmadı.

İrem Helvacıoğlu şimdilerde Engin Akyürek ile baş rolünde buluştuğu Kaçış dizisinin Gaziantep’teki setinde bulunuyor. Disney Plus için çekilen ve hikayesini Engin Akyürek’in yazdığı Kaçış dizisini ikilinin hayranları da merakla bekliyor.

Öte yandan İrem Helvacıoğlu sosyal medyada hayranlarını çok üzen bir paylaşım yaptı. Oyuncunun yaşadığı korkunç olay takipçilerinde şok etkisi yarattı. Yaptığı paylaşımda, köpeğinin vurularak öldürüldüğünü yazan İrem Helvacıoğlu üzüntüsünü ve yaşadığı şoku takipçileriyle paylaştı.

İrem Helvacıoğlu yaşadığı korkunç olayı sosyal medyada paylaştı!.. 7

4 sene önce annesinin yaralı bir şekilde bulup sahiplendiği ve iyileştirdiği köpekleri Patpat’ın bir komşuları tarafından vurularak öldürülmesi oyuncuyu derin üzüntüye boğdu.

Yaşanan olay dolayısıyla ailecek çok üzgün olduklarını belirten oyuncu, köpeklerini öldüren şahsın, annesini de ölümle tehdit ettiğini iddia etti.

Annesinin şu sırada jandarmanın koruması altında olduğunu belirten İrem Helvacıoğlu paylaşımında, köpeğini vuran komşusuna, ‘Ben nefes aldıkça sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın’ sözleriyle seslendi.