Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Yürek Çıkmazı dizisiyle güçlü kadın karakter arayanları ekrana çekecek!

İrem Helvacıoğlu, Yürek Çıkmazı dizisiyle güçlü kadın karakter arayanları ekrana çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisinin 1 Kasım Salı günü ilk bölümü yayınlanacak. Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi iki usta oyuncunun da hikayenin merkezinde yer aldığı dizi, alkolün ve kişilik bozukluğunun bir aileyi hangi noktalara getirebileceğini anlatan bir hikayeyi ortaya koyacak.

Bir adamın alkol ve kişilik bozukluğu ile ailesine yaşattıklarının yanı sıra, Cennet karakterinin çocukları için canını hiçe sayarak verdiği mücadele bir büyük dram hikayesini ortaya koyacak. Atike Hınçlıer’in aynı isimli romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisi, milyonlarca izleyiciyi ekrana çekme potansiyeli taşıyor.

Özellikle de İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Zeynep karakterinin dizide çok önemli bir çekim noktası olacağını söylemek gerekiyor. Avukatlık yapan Zeynep, idealist bir kadın. İşinde başarılı olan, bildiğini yapan ve kimseye hesap vermeyen güçlü bir kadın karakteri izlemek için Yürek Çıkmazı dizisi, özellikle kadın izleyicileri kendisine çekiyor.

İrem Helvacıoğlu, Yürek Çıkmazı dizisiyle güçlü kadın karakter arayanları ekrana çekecek! 7

Cennet’in davasında şiddet gören, öldürülen kadınların temsilcisi olarak yükselen bir Avukat Zeynep izleyeceksiniz. Cennet’in başından geçenlerin bir ibretlik sonucu olması için mücadele eden Zeynep, aynı zamanda adaleti de sağlamak için zorlu bir yola çıkacak.

İrem Helvacıoğlu’nun şimdiye kadar canlandırdığı karakterler arasında en kararlı ve inançlı karakterlerin başında Zeynep’in geleceğini söyleyebiliriz.

Özellikle kadın dizi hayranlarının ‘ekranda güçlü kadınlar görmek istiyoruz’ eleştirilerine bir yanıt olarak Yürek Çıkmazı dizisindeki Zeynep karakterinin, bu beklentileri karşılaması bekleniyor.