Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun Baş Belası dizisinde kilo vermesinin sırrı belli oldu!

İrem Helvacıoğlu’nun Baş Belası dizisinde kilo vermesinin sırrı belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu yaz döneminde atv’de yayınlanan Baş Belası isimli dizide başrolde yer aldı. Seçkin Özdemir ile partner olan oyuncu dizinin 13. bölümde final yapmasının şanssızlığını da yaşadı. Dizinin bitmesinden sonra tatile çıkan oyuncu, paylaştığı bikinili pozları ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Katıldığı bir etkinlikte kameralara konuşan oyuncu, bikinili pozları sorulunca, bu tür konuları konuşmaktan utandığını söyledi. Oyuncu, “Tatil yaptım, çok güzel geldi. Çünkü herkesin yaz döneminde tatil yaptığı sırada ben onları sosyal medyadan takip edebildim. Gerçekten İstanbul çok uzun süredir en sıcak yazını yaşadı. Benim karakterimden dolayı onun ceketi vardı ve onu çıkartamadım. Benim için bu sıcak çok daha zorlayıcı bir hale geldi” açıklamasını yaptı.

İrem Helvacıoğlu'nun Baş Belası dizisinde kilo vermesinin sırrı belli oldu! 8

Kilo verdiği yönünde sosyal medyada gelen biraz da eleştiri için mesajlara da yanıt veren oyuncu, sıcak havada üzerinde ceket ile yaptığı çekim döneminde kilo vermemesinin mümkün olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Gerçekten hiçbir şey yiyemiyorsun o yaz sıcağında. İşe 52 kilo ile başladım sonra 49’a düştüm, tekrar olmam gereken yere geldim” diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu'nun Baş Belası dizisinde kilo vermesinin sırrı belli oldu! 9

Bir ara hayranlarının fazla kilo verdiği için hastalandığını düşündüğünü anlatan oyuncu, bunun sıcak havalarda yemek yiyememesi ve çekimler nedeniyle de aşırı efor sarf etmesinden kaynakladığını belirtti.

Yeni projeleri değerlendirmekte olan İrem Helvacıoğlu, okuduğu zaman hikaye olarak kendisini etkileyen rollerde yer almak istediğini sözlerine ekledi.

Bu tür bir proje gelirse her an sete çıkabileceğini anlatan oyuncu, bedeni bu yoğun tempoyu kaldırabildiği dönemlerde çalışmayı tercih edeceğini sözlerine ekledi.