Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Sak’ın yeni dizisi abisi Ayberk Sak’a emanet edildi!

İrem Sak’ın yeni dizisi abisi Ayberk Sak’a emanet edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Sak, Yalan Dünya isimli dizideki Tülay karakteri ile geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördü. Güldür Güldür Show ekibinde de bir dönem yer alan İrem Sak, en son Çukur dizisi ile geniş kitleler tarafından ilgi gördü.

Show Tv’nin fenomen dizisi olan Çukur’a Seren Erdenet olarak katılan ünlü oyuncu, kısa süre hikayede yer almasına rağmen, akılda kalıcı oldu. İrem Sak’ın son sete çıktığı dizi ise Netflix için hazırlanan ve gelecek yıl yayınlanması beklenen Kuş Uçuşu isimli dizi oldu.

İrem Sak’ın yeni bir dizisi olduğu ve dijital bir platform için hazırlandığı da ortaya çıkmıştı. Yeni bir gelişme daha var. Ünlü oyuncunun abisi de bu dizide yönetmen olarak yer alacak.

Güldür Güldür Show ekibinde de senaryo yazarı olarak yer alan Ayberk Sak’a Modern Kadın isimli yeni dijital dizinin yönetmenliği teklif edildi.

Ayberk Sak, 10 bölümlük dizide kardeşi ile birlikte sette yer alacak. Modern Kadın dizisinin oyuncu seçimleri devam ederken, Ayberk Sak’ın New York Film Akademisi mezunu olduğunu da hatırlatalım.

Dedemin Fişi, Kolonya Cumhuriyeti, Cici Babam gibi sinema filmlerinin de senaryo yazarlığını Ayberk Sak yaptı. Ayberk Sak’ın Güldür Güldür Show ekibiyle yoluna devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu.