Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak’tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum!

İrem Sak’tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Güldür Güldür Show programında uzun süre yer alan isimlerden birisi de İrem Sak idi…

Geride bıraktığımız sezon ise Bir Aile Hikayesi dizisinde Müjde Güneş karakterine hayat verdi. Bu dizideki rolüyle de hayranları tarafından çok beğenildi.

İrem Sak,Yalan Dünya dizisinde rol aldığı dönemlerde kilolu haliyle dikkatleri çekiyordu. Göbeği de o dönemde mesele olmuştu.

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 12

Ünlü oyuncu son yıllarda ise kilo verdi ve fit haliyle dikkat çekmeye başladı. Sak’daki bir başka değişim ise dekolteli, cesur pozlarını sıklıkla instagram hesabından paylaşması oldu.

İrem Sak’ın hayranları bu hallerine beğeniler yağdırdı.Sak, yaptığı açıklamada ise normal halinin sosyal medyada olay olmasına ne kadar çok şaşırdığını belirtti.

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 13

Oyuncu, paylaşırken bu fotoğrafları çok da dekolteli olarak düşünmediğini anlattı.

Sak, “Dekolteli olarak düşünülüyorsa ondan daha dekolteli fotoğraflar paylaştım ama onlar olay olmadı. Galiba beni hiç böyle görmedikleri için bu kadar çok konuşuldu. Beni hep skeçlerde peruklu falan gördükleri için son zamanlarda normal halimi paylaşınca olay oldu sanırım” diyerek de aslında bunun normal hali olduğuna değindi.

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 14

Sosyal medyayı etkili kullanan isimlerden birisi olan İrem Sak, yorumları kapatan ünlü isimlere de bir sözüyle gönderme yapıyor.

Yorumları kapatmayı hiç düşünmediğini ifade eden oyuncu, “O zaman sosyal medyayı kullanmanın ne manası kalır” diyerek de yorumları görmek istemeyen ünlülere gönderme yapıyor.

İşte İrem Sak’ın normal halim dediği, ancak sosyal medyada bir hayli olay olan o pozlarından bazıları:

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 15

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 16

İrem Sak'tan cesur pozları hakkında şaşırtan yorum! 14