Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler’in Fatih’i, Karagül’ün Özlem’i ve Savaşçı’nın Temo’su yeni sezonda aynı dizide!

İsimsizler’in Fatih’i, Karagül’ün Özlem’i ve Savaşçı’nın Temo’su yeni sezonda aynı dizide!

tarafından ker_def
atv, yeni sezonda çok iddialı bir dizinin hazırlıklarına devam ediyor.

Ünlü oyuncuların buluştuğu dizi, 1970’li yılların Türkiyesi’nde geçiyor…

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi, yeni sezonda bir hayli ses getireceğe benziyor.

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, diziyle ilgili merak edilen detayları köşesinde yazdı:

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonda Atv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden alınmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu :
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI :

Vahide Gördüm Perçin (Hünkar) :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 13

Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır. Hünkar güçlü bir kadındır. Kudretidir; meşhur Aladağ Çiftliği’nin sahibidir..

Murat Ünalmış (Demir) :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 14

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir. Demir Aladağ Çiftliği’nin sahibi Hünkar’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır.

Uğur Güneş (Yılmaz) :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 15

Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır. Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir. Yılmaz; Züleyha’ya delicesine aşık olan bir adamdır.

Hilal Altınbilek (Züleyha Yaman) :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 16

Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Züleyha Yamanların biricik kızıdır ama imkansız aşk olan Yılmaz’a tutulmuştur

Turgay Aydın :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 17

Son olarak Hatırla Sevgili, O Hayat Benim, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol almıştır. Turgay Aydın yarı Alman’dır. Almanya doğumludur be 47 yaşındadır. Alman Devlet Tiyatrosu oyuncusudur. Umuda Kelepçe Vurulmazda Gardiyan Nizam ismli ile tanınmıştır.

Burak Sarımola :

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 18

1979 da İstanbul’da dünyaya gelen Burak Sarımola 39 yaşındadır. Lale Oraloğlu Tiyatrosunda göreve başlayan Burak Sarımola daha sonra BKM Mutfak tiyatrosunda oyunlarda yer almıştır. Allahım Sen Bilirsin filmi ile tiyatrodan beyaz perdeye geçen Burak Sarımola Gülbeyaz dizisinde Hami karakteri ile kendini ispat etmiştir. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Zümrüt Ağa ve Savaşçı dizisinde Temo karakterlerine hayat vermiştir.

Atv’nin yeni sezonda ekrana gelecek olan iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, sezonun en iddialı yapımlarının başında geliyor.

Tims&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve usta oyuncu Vahide Perçin buluşuyor.

Dizinin afişini izleyiciler seçiyor

İsimsizler'in Fatih'i, Karagül'ün Özlem'i ve Savaşçı'nın Temo'su yeni sezonda aynı dizide! 19

Atv’nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın afişini izleyicisi seçiyor. Atv Instagram kanalında yayınlanan 6 afişten en beğenileni Günaydın Gazetesi’nde yayınlanacak.