Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci, eski bildiğiniz günlere geri döndü!

İsmail Demirci, eski bildiğiniz günlere geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu İsmail Demirci, sezon başında Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Kuzey Yıldızı dizisinde başrol oynamaya başlamıştı. Bir dizide oynamadığı dönemde sosyal medyada pek de paylaşım yapmayan Demirci, Kuzey Yıldızı ile birlikte intagram hesabından sıklıkla paylaşım yaptı.

Karantina döneminde paylaşımlarını azaltan oyuncu, Kuzey Yıldızı çekimleri başlayınca yine eksisi gibi hesabından diziyle ilgili paylaşımlar yapıyor. İsmail Demirci, sosyal medyayı işine bir destek çabası olarak gördüğü zaman daha fazla paylaşım yapmaya çaba harcıyor.

Ancak konu iş olmadığı zaman özel hayatı ile ilgili fazla detay vermek istemeyen bir kimliğe bürünüyor. Ünlü oyuncu, Karadeniz sahillerinde yaptığı yürüyüşten bir fotoğrafını yayınladı.

“Yeni bölüme doğru yürüyorumdur” notuyla paylaşım yapan oyuncu, hayranlarından binlerce beğeni aldı. Dizinin yeniden ekrana dönecek olması da sevindirici bir gelişme oldu. 6 Haziran Cumartesi günü Kuzey Yıldızı dizisinin 28. bölümünü Show TV’de izleyebilirsiniz.

İsmail Demirci, eski bildiğiniz günlere geri döndü! 7