Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri yeni sezon için enerji depoluyor!

İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri yeni sezon için enerji depoluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin sezon finali yaptığı bu dönemde ünlü oyuncular tatilin keyfini çıkartıyor. İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla stres attıklarını gösterdiler.

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakteri ile büyük beğeni toplayan İsmail Demirci, başarılı geçen bir sezonun ardından tatilde gönlünce eğleniyor. Eşi Hande Soral ve ailesi ile birlikte tatil yapan oyuncu, köpeğiyle birlikte ne kadar çok eğlendiklerini de sıklıkla takipçilerinin beğenisine sunuyor.

İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri yeni sezon için enerji depoluyor! 9

Çukur dizisinin 3. sezon finali yapmasından sonra rahatlayan Kubilay Aka, yoğun geçecek olan 4. sezon öncesi stres atmakta… Oyuncu, bir süredir Aşk 101 dizisiyle de gündemde kaldı. Kubilay Aka, Aşk 102 dizisinin hazırlıklarını da sürdürüyor. Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncu, yakında sete çıkacak.

İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri yeni sezon için enerji depoluyor! 10

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterine hayat veren Engin Hepileri de stok bölümlerin çekimlerinin tamamlanmasının ardından tatile çıktı. Eşi Beyza Şekerci ve oğlu Can ile keyifli bir tatil süreci geçirmeyi hedefleyen oyuncu, halinden memnun.

İsmail Demirci, Kubilay Aka ve Engin Hepileri yeni sezon için enerji depoluyor! 11