Ana sayfa Güncel Haberler İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç’ın tatlı heyecanı!

İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç’ın tatlı heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü isimlerin tatil keyifleri ve yeni imajları son günlerde dikkatlerden kaçmıyor. İsmail Demirci, imajıyla tatilde bambaşka birisi olurken, Anıl Altan ise ikiz kızları ile su keyfi yaptı. Çatı Katı Aşk dizisinin ilk bölümü öncesi Furkan Andıç çok heyecanlı. Uraz Kaygılaroğlu ise tatilde pek bi mutlu… İşte haber turu…

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakterine hayat veren ünlü oyuncu İsmail Demirci, çok iyi bir çıkış yakaladı. Dizinin reytinglerde iyi performans sergilemesi, Aslıhan Güner ile de İsmail Demirci’nin uyumlarının tutması, Kuzey Yıldızı’nı zirveye taşımıştı. İsmail Demirci, diziden sonra ise saçlarını ve sakallarını keserek bambaşka bir imaja büründü. İşte ünlü oyuncunun son hali…

İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç'ın tatlı heyecanı! 10

Anıl Altan, ikiz kızları Alin ve Lina ile sempatik halleriyle yine kendisine hayran bıraktı. Kızları ile su savaşları yapan ünlü oyuncunun babalık halleri hayranlarını adeta mest etti.

İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç'ın tatlı heyecanı! 11

Furkan Andıç ise çok heyecanlı. Çatı Katı Aşk dizisiyle bu akşam izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, heyecanını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık sergiliyor. Dizinin iyi dönüşler alması ünlü oyuncuyu çok mutlu edecek.

İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç'ın tatlı heyecanı! 12

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakteri ile beğeni toplayan Uraz Kaygılaroğlu, dizinin 1. sezon finalinin ardından tatiline devam ediyor. Köpeği ile poz veren oyuncu, halinden çok memnun.

İsmail Demirci çok değişti! Anıl Altan nasıl da sempatik! Furkan Andıç'ın tatlı heyecanı! 13