Ana sayfa Sinema İsmail Hacıoğlu dur durak bilmiyor! Yeni filmi için sete çıktı bile!

İsmail Hacıoğlu dur durak bilmiyor! Yeni filmi için sete çıktı bile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun hiç kuşkusuz en başarılı oyuncularından biri olarak dikkatleri üzerine çeken İsmail Hacıoğlu dinlenmeden sete çıktı bile. Başarılı oyuncu Mahkum dizisi son erer ermez soluğu yeni filmi 49’un setinde aldı.

Mahkum dizisi Fox TV’nin bu sezon en başarılı yapımlarından biri oldu. Dizinin baş karakterlerinden Barış Yesari’yi canlandıran İsmail Hacıoğlu da bu sezonun en başarılı oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Türk dizilerinde bugüne kadar görmeye çok alışkın olmadığımız psikopat bir karakteri canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun performansı bu sezonun en çok konuşulan konularından biri oldu.

İsmail Hacıoğlu dur durak bilmiyor! Yeni filmi için sete çıktı bile! 8

Mahkum ile çok başarılı bir sezon geçiren İsmail Hacıoğlu, dizi sezon finali yapar yapmaz soluğu yeni projesinin setinde aldı. Hacıoğlu, Mahkum’un çekimleri sona erdikten birkaç gün sonra bu kez yeni filmi 49 için sete çıktı. Filmin çekimleri Hatay’da gerçekleştiriliyor.

Filmde DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin rehin alınması olayı anlatılıyor. Gerçek bir hikayeye dayanan ve aksiyonu yüksek filmde İsmail Hacıoğlu’nun yanı sıra Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışık ve Doğukan Polat ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

İsmail Hacıoğlu dur durak bilmiyor! Yeni filmi için sete çıktı bile! 9

49 isimli sinema filmi gerçek bir hikayeden uyarlanması ve Türkiye’nin rehin alınma olayı sırasında arka planda neler yaptığını anlatması bakımında çok önemli bir yapım olarak görünüyor. Hakan İnan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin hikayesi 2014 yılında yaşanan acı dolu olayların yeniden hatırlanmasına neden olacak.

İsmail Hacıoğlu, rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan bir isim. Başarılı oyuncu, bu kez Mahkum dizisinde izleyiciyi her hafta ekrana kilitleyen bir karakter olarak da dikkatleri çekiyor. Travmatik bir kişiliği oynayan Hacıoğlu, duygu geçişlerini o kadar iyi oynuyor ki izleyici heyecanla karakterin hikayesini izliyor.