Ana sayfa Dizi Haberleri İspanyol dergisinden sürpriz haber! Kadın dizisi bitti ama Arjantin ve Şili’den sonra şimdi İspanya’yı sallıyor!

İspanyol dergisinden sürpriz haber! Kadın dizisi bitti ama Arjantin ve Şili’den sonra şimdi İspanya’yı sallıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında 81. bölümüyle ekranlara veda eden Kadın dizisi, televizyon tarihinin unutulmazları arasına girmiş bir proje. İlk yayınlandığı günlerde bir anda dikkatleri çeken ve o dönem ağırlıklı olarak erkek odaklı dizilerden kadın hikayelerine dönüşü de sağlayan bir yapım oldu Kadın dizisi.

Med Yapım imzalı dizinin hikayesi kadar, oyunculukları da çok konuşuldu. Başarılı performanslarıyla dizide yer alan Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Şerif Erol gibi isimlerin yanı sıra küçük oyuncular Ali Semi Sefil ile Kübra Süzgün de övgülerin odağındaydı.

İspanyol dergisinden sürpriz haber! Kadın dizisi bitti ama Arjantin ve Şili'den sonra şimdi İspanya'yı sallıyor! 9

Dizi, iki çocuklu yalnız bir annenin, hastalığı ile boğuşurken, aynı zamanda çocuklarına yoksulluğu hissettirmeden yaşam mücadelesi vermesini anlatıyordu. Acıklı hikayesiyle kimi zaman göz yaşlarına boğan dizi, pek çok ülkede de dikkat çekti ve farklı ülkelere satışı yapıldı.

İspanyol dergisinden sürpriz haber! Kadın dizisi bitti ama Arjantin ve Şili'den sonra şimdi İspanya'yı sallıyor! 10

Bu ülkeler arasında Şili ve Arjantin’de yayınlanmasıyla reyting rekorları kırdı ve büyük dikkat çekti. 2018 yılında başlayan ve 2020 Şubat ayında Türkiye’de final yapan dizi, şu sıralar yurt dışında çeşitli rekorlar da kırıyor.

Şu anda İspanya’da ‘Mujer’ ismiyle yayınlanan dizinin oyuncularıyla yapılan bir röportaj da İspanyol basınında yer aldı. Dizide Ceyda karakterine hayat veren Gökçe Eyüboğlu, menajerlik şirketinin yaptığı paylaşımı repost ederek takipçilerine duyurdu.

İspanyol dergisinden sürpriz haber! Kadın dizisi bitti ama Arjantin ve Şili'den sonra şimdi İspanya'yı sallıyor! 11

Bir süre önce haftalık gazete Oksijen’in haberinde de konuyla ilgili detaylar yer almıştı. İspanya’da bölüm başına ortalama 2 milyon seyirci tarafından izlendiği belirtilen haberde,  Antena 3’te yayınlanan Kadın dizisinin bazı bölümlerinin iki parçaya ayrılarak yayınlandığı belirtilmişti. Mart ayında çıkan haberde kanalın diziyi bu taktikle Temmuz 2021’e kadar uzatmaya çalıştığı da belirtiliyordu.

Arjantin’de uzun süre reyting listesinde birinci kalan Kadın dizisinin,  Şili’de Top 10’daki tek Avrupa dizisi olduğu da vurgulanmakta.