Ana sayfa Sosyal Medya İspanyol hayranları Kerem Bürsin sayesinde Türk kimsesiz çocuklara yardım edecek!

İspanyol hayranları Kerem Bürsin sayesinde Türk kimsesiz çocuklara yardım edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle yaptığı çok başarılı çıkışın ardından dünya çapında bir stara dönüşen Kerem Bürsin’in doğum gününe daha iki ay var. Ancak İspanyol hayranları yakışıklı oyuncunun doğum günü hediyesi için şimdiden çalışmalara başladı. İspanyol hayranları Kerem Bürsin sayesinde Türk kimsesiz çocuklara yardım edecek.

Kerem Bürsin’in doğumgünü 4 Nisan’da. Ancak İspanyol hayranları hediye için şimdiden kampanyasını başlattı. İspanyol hayranları Kerem Bürsin’in doğum günü hediyesi için herkesi, annesi veya babası hayatta olmayan başarılı öğrencileri okutan Darüşşafaka’ya bağış yapmaya çağırdı.

Kerem Bürsin’in İspanyol hayranlarının kurduğu Twitter hesabından bir görsel paylaşıldı. Bu görseldeki metinde Kerem Bürsin’in her fırsatta ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuğu ve yakışıklı oyuncunun bu davranışının kendilerine de ilham verdiği belirtildi.

Kerem Bürsin’in bu inancına çok uygun olacağını düşündükleri için de doğum günü hediyesi olarak herkesin Darüşşafaka Derneği’ne bağışta yapması çağrısında bulunuldu. Hayranları, Kerem Bürsin, Darüşşafaka Derneği’ne Kerem Bürsin adına bağışta bulunacak.

Yakışıklı oyuncu kısa süre önce İspanya’da düzenlenen Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmış ve ülkede gündem olmuştu. Oyuncunun ülkeye gidişi büyük ses getirdi. O kadar görkemli bir şekilde hayranları tarafından karşılandı ki gazetelere haber oldu. Bürsin’i hayranları “El Turco” sözleriyle alkışladı.

Kerem Bürsin İspanyol basınında da yer buldu. Ülkenin en ünlü gazetecilerinden Carlos Quillez de haberinde Kerem Bürsin’le övgü dolu sözler kaleme aldı. Gazeteci yazısında Bürsin için“Kerem kendi ışığıyla parladı, en baştan çıkarıcı gülümsemesini ve olağanüstü nezaketini, ben yanındayken yüzlerce kişi olan kendisine yaklaşanlara yaydı. Kerem güzel bir adam, harika bir oyuncu ama daha iyi bir insan. Yeteneğin sihirli değneğinin dokunduğu basit bir adam” yorumunu yaptı.