Ana sayfa Dizi Haberleri İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir hayali var!

İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir hayali var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin İspanya’yı yakmaya devam ediyor. En son bir tanıtımda yer almak üzere Madrid’e giden yakışıklı oyuncu İspanya’daki yeni projesinin müjdesini verdi. Bu müjde İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir beklentiye girmesine neden oldu.

Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği uluslararası başarının ardından özellikle çok sevildiği İspanya’ya bir ziyaret daha gerçekleştiren Kerem Bürsin yine hayranlarının ve basının büyük ilgisini topladı. Kerem Bürsin burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İspanya’da çekilecek yeni projesiyle ilgili de müjdeyi verdi. Ve hatta İspanya’daki projelerinin devam edeceğini söyledi.

Kerem Bürsin’in bu açıklamaları İspanya’da büyük olay yarattı. İspanyol hayranları Kerem Bürsin’le ilgili yeni bir beklenti içine girdi. O da yakışıklı oyuncunun İspanya’ya yerleşmesi. Ülkedeki projelerine devam edeceği açıklaması Kerem Bürsin’in İspanya’ya yerleşme olasılığını akıllara getirdi.

İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’le ilgili çok büyük bir hayali var! 38

İspanyolca yayın yapan internet sitesi www.diezmenutos.es yayınladığı haberde Kerem Bürsin’in bu ülkeye yerleşmesinin hiç de şaşırtıcı olmayacağına dikkat etti. Kerem Bürsin’in İspanya’da yeni projelerinin olacağını açıklaması ve bir yandan da İspanyolca öğrenmeye karar vermesinin böyle bir kararın ilk işaretleri olduğuna dikkat çekildi.

Yazıda Kerem Bürsin’in İspanya’ya taşınması halinde şimdiden birçok arkadaşının olduğuna da dikkat çekildi. Kerem Bürsin’in Antonio Banderas’ın Malaga’daki evine konuk olduğunun hatırlatıldığı yazıda Kerem Bürsin’in İspanya’ya yerleşmesi halinde büyük bir mutlulukla karşılanacağına dikkat çekildi.

Kerem Bürsin, İspanya’ya daha önce iki kez gitmişti. Geçtiğimiz günlerde yine bir lansman için ülkedeydi. Bürsin’in bazı görüşmeler yaptığı ve önümüzdeki günlerde bir projede yer almasının söz konusu olduğu konuşuluyordu. Kerem Bürsin, müjdeyi son İspanya ziyaretinde verdi. Çok fazla ayrıntı vermeyip sürprizi bozmak istemeyen oyuncu, bir projede küçük bir rolü olacağı ancak asıl büyük sürprizin sonrasında yaşanacağını da belirtti.