Ana sayfa Sinema İstanbul Muhafızları filmi Avrupa sinemalarında

İstanbul Muhafızları filmi Avrupa sinemalarında

tarafından ker_def

Çocukların heyecanla beklediği “İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları”, Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da vizyona girdi. Azerbaycan, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda ve Avusturya’da miniklerle buluşan animasyona özellikle gurbetçilerin ilgisi büyük.

Tüm bölümleri MinikaGO’da yayınlanan “İstanbul Muhafızları” çizgi filminin çocuklar tarafından çok sevilen karakterleri, ikinci kez beyazperdede. “İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları” adlı animasyon, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hem Türkiye’de hem de yurtdışında vizyona girdi.

Yapımcılığını Medyavizyon ile Neher Prodüksiyon’un birlikte üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Cem Bayraklı’nın yaptığı “İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları”, Azerbaycan, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda ve Avusturya’da sinema salonlarında gösterilmeye başladı. Yapım, başta gurbetçiler olmak üzere çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

GEÇMİŞE YOLCULUK

Hikayesi Hüseyin Sorgun’a, senaryosu Gökhan Karagülle’ye ait “İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları”, 1920 yılına ışınlanarak tarihin akışını değiştirmeyi planlayan Gürgen ile Azmi’yi durdurmaya çalışan İstanbul Muhafızları’nın maceralarını konu alıyor.