Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 55. bölüm tanıtımı yayınlandı… Adem’den Süreyya’ya şok hamle!

İstanbullu Gelin 55. bölüm tanıtımı yayınlandı… Adem’den Süreyya’ya şok hamle!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
STAR TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in yeni bölümü 28 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 55. bölüm tanıtımda şok olaylar yaşanıyor.

Dilara’yı arayan Adem, iyice çıldırıyor ve Süreyya’yı çarşıda yakalayıp alıkoyuyor.

Haberi alan Faruk, büyük bir telaşla Süreyya’yı aramaya başlıyor. Adem’le karşılaşan Faruk, yaşananlara daha fazla dayanamayarak Adem’e yumruk atıyor.

Adem ve Faruk arasında yaşanan bu restleşme, sosyal medyada da adeta olay oldu.

Geçtiğimiz sezon, Adem’in yaşadıklarına, iç çatışmalarına, terapi seanslarındaki haline üzülen izleyici, Adem’i anlamaya çalışıyordu.

İstanbullu Gelin 55. bölüm tanıtımı yayınlandı... Adem'den Süreyya'ya şok hamle! 7

Ancak yeni sezonda Adem’in yaptıkları, izleyicinin de öfkesine neden oluyor.

Tanıtımı izleyenler, Adem’e ateş püskürüyor. Özellikle Ülfet ile birlikte baştan beri intikam planları kurdukları anlaşılan Adem, yeni sezonda hem Fikret’e attığı iftirayla Boranlar’ın alt üst olması nedeniyle hem de Dilara gibi onu her koşulda seven bir kadına yaptıkları, Adem’i yine dizinin ‘kötü adamı’ seviyesine yükseltti.

İzleyiciler sosyal medyada Adem’in çok fazla olduğunu, ruh hastası olduğu ve iyi bir derse ihtiyacı olduğu şeklinde yorumlar yapıyorlar…

İstanbullu Gelin 55. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çöküş içinde olan Boranlarda sular durulmuyor. Faruk aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir…