Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 58. bölüm fragmanında Süreyya’nın şoke olduğu an!

İstanbullu Gelin 58. bölüm fragmanında Süreyya’nın şoke olduğu an!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 57. bölümü 12 Ekim Cuma akşamı Star TV’de izleyicilerle buluştu. Önemli olayların yaşandığı dizinin 19 Ekim Cumartesi günü ekrana gelecek 58. bölümünden de ilk görüntüler yayınlandı. Süreyya, Faruk’a koşuyor, kucaklaşıyorlar…

Faruk, “Hiçbir şey sorma bana” diyor…

Süreyya, “Ben her şeyi biliyorum. Size bulaşacak mı konu…” diyor…

Ancak konu başkadır ve Faruk bahsetmek istemez…

Süreyya, “Halim’den daha kötü bir şey mi var?” diye sorar…

Faruk’un ağzından, “Ben de kafayı yemek üzereyim. Ya ben bunca yıl bir yalanın içinde yaşadıysam, ben ne yapacağım? Ben bununla ne yapacağım? Olmaz diyorum, aklım hafızam almıyor. Bir taraftan da bir ihtimal var. İçim içimi eriyor, beynimi yiyor. Susmuyor ihtimal içimde” sözleri dökülüyor.

Süreyya ne olduğunu tane tane anlatmasını istiyor.

Faruk: “Ülfet annem ile konuşurken Fikret duymuş onları. Ülfet anneme, Faruk’un Garip oğlu olduğunu biliyorum demiş…”

Videodan 58. bölümünden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 57. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim…
Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

İstanbullu Gelin 58. bölüm fragmanında Süreyya'nın şoke olduğu an! 7

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.