Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin 69. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 69. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı Star TV’nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin, Cuma akşamlarına damga vuran bir yapım.

AB grubunun birincisi olmayı alışkanlık haline getiren İstanbullu Gelin, özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamaması nedeniyle 11 Ocak Cuma akşamı ekranda izleyicilerle buluşamayacak.

68. bölümü 28 Aralık Cuma günü ekranda olan dizi, 2019 yılında ilk kez izleyicilerle 25 Ocak Cuma günü buluşacak. 3 hafta ara vermek durumunda kalan İstanbullu Gelin’i hayranları merakla beklemekte.

Star TV’de ise 11 Ocak Cuma akşamı Cehennem Melekleri 2 isimi yabancı film ekrana gelecek. 23.30’da ise İstanbullu Gelin’in tekrar bölümü yayınlanacak.

İstanbullu Gelin 68. son bölümde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Alzheimer hastası olduktan sonra hayata küsen Esma’yı Garip yalnız bırakmamış ve hastalıkla birlikte mücadele edeceklerini söylemişti. Garip ve Esma Boranlar’ın konağında yapılan törenle evlenmişti. Bugüne kadar hastalığını saklayan Esma Sultan ise Faruk ve Fikret’e alzheimer olduğunu açıklamış ve oğullarının konaktan gitmemesini istemişti. Boranlar’ın erkeklerinin ne karar vereceği, Esma ve Garip’in evlendikten sonra ne yapacağı ise İstanbullu Gelin’in 69. yeni bölümünde belli olacak.