Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 71. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Faruk ile Adem’i hiç böyle görmediniz!

İstanbullu Gelin 71. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Faruk ile Adem’i hiç böyle görmediniz!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide herkes için yeni gelişmeler yaşanacak. Star TV’nin sevilen dizisi yine dikkat çekecek bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İstanbullu Gelin dizisinin 8 Şubat Cuma ekrana gelecek olan 71. yeni bölümünden 2. fragmanda neler var? Dilara, tuvalette kilitli kalıyor. Doğum sancılara başlayan Dilara’yı hastaneye yetiştirmek için Faruk ve Adem büyük bir mücadele veriyor. Sonra da birlikte onu hastaneye yetiştiriyorlar. Ancak Dilara bile bu duruma çok şaşırıyor. Adem ile Faruk’un birlikte ve mutlu halleri dizide yeni döneme işaret ediyor.

71. bölümden yayınlanan ilk fragmanda önemli detaylar vardı.
Fikret, Adem yüzünden Faruk ile gerginlik yaşarken, İpek, Fikret’ten boşanmaya karar veriyor. Adem, Güneş ile yeni bir ilişkiye başlarken, Dilara doğum yapıyor.

Dizide yeni bir dönemin başladığının işareti olan sahnelere şahitlik edeceği.

İstanbullu Gelin yeni bölümde Adem’le yeni kararlar alan Fikret, ‘Adem benim ağabeyim’ diyerek Faruk’a rest çekiyor. İpek ise Fikret’ten boşanacağını Okan’a söylüyor. Diğer yandan Adem Dilara’nın doğum yaptığı anlarda başından ayrılmıyor. Faruk ise her ne kadar kızgın olsa da Adem’i hastanede yalnız bırakmıyor.

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in 71. yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. İstanbullu Gelin yeni bölümde, Boran Konağı’nda yeni bir dönem başlıyor.

Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır. Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.