Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 73. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret’in büyük itirafı

İstanbullu Gelin 73. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret’in büyük itirafı

tarafından ker_def

Star TV’de ekrana gelenİstanbullu Gelin’de kardeşlik ve aşk zirveye yerleşti. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Üçüncü sezonuyla ekrana gelene İstanbullu Gelin heyecanlı gelişmelerin yaşandığı 72. son bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi olmuştu. 72. bölümde Boran kardeşlerin birarada olması izleyenleri bir hayli keyiflendirmişti.

İstanbullu Gelin dizisinin 73. yeni bölümünde neler olacağı da merakla beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Fikret, Süreyya’ya içini döküyor ve İpek’in hiçbir zaman kendisini gerçek anlamda sevmediğini bildiğini söylüyor. Detayları videodan izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisinin 72. bölümünde yaşananların detayı ise şöyleydi:

Faruk hisselerinin bir kısmını Adem’e devrederek, onu şirkete yeniden ortak etti. Boran Kardeşler, Okan’a karşı birleşti ve tepkilerini ortaya koydu.

İpek ile boşanmamak için her yolu deneyen Fikret, karısı ile yeniden flörtleşmeye başladı. Ancak Okan ile ev bakmaya gittiğini öğrenince çileden çıktı.

Garip ve Faruk’un sevgililer günü sürprizi, aşk, sevgi ve kardeşlik duygularının ön planda olduğu bölüm sosyal medyada da çok konuşuldu.

İstanbullu Gelin yeni bölümüyle 22 Şubat Cuma, 20.00’da Star’da.