Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin daha yeni başlıyor! Ülfet ve Adem son sahnede şoke etti!

İstanbullu Gelin daha yeni başlıyor! Ülfet ve Adem son sahnede şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezona ilginç bir sahne ile başlayan İstanbullu Gelin, 54. bölümüyle izleyicinin başını döndürdü!

İlk sahnede sanki 100 yıl sonrasını yaşıyormuş izlenimi veren dekorlar, kıyafetler, mekanlar bir anda izleyenleri şoka uğratırken, en büyük şoklardan biri de Ülfet karakteri oldu.

Geçmişten gelen bir sır olan Ülfet Hala’nın, uzun yıllardır Boranlar’dan intikamını almanın peşine düştüğü anlaşıldı.

Adem ve Fikret’in arsayı satma talepleri için gittiklerinde tavırlarıyla şok eden Ülfet’in karşısına çıkan Esma ile aralarındaki diyalogtan da izleyici pek bir şey anlayamadı.

Esma’nın kocasının kendi soyadını bırakıp karısının soyadı alması ve Ülfet’in ailesinden vazgeçmesine neden olan olay neydi kimse bilmiyor. Fakat bu sır her neyse Esma ve Ülfet, birbirlerinden ölesiye nefret ediyorlar.

Esma, çocuklarının düştüğü duruma dayanamayıp Ülfet’le bir anlaşma yapmaya razı oldu. Ülfet, yeğenlerini tanımak istediğini, alt katındaki dairesine taşınmalarını şart koştu arsayı satmak için.

Herkese başta makul bir istek gibi gelse de Ülfet’in bambaşka planları olduğu ortaya çıktı.

Son sahne ise adeta izleyenleri şok içinde bıraktı. Esma, yeni evin penceresinden bakarken, üst kattaki pencerede de Ülfet duruyordu ve yanındaki kişiye şu sözleri söylüyordu:

İstanbullu Gelin daha yeni başlıyor! Ülfet ve Adem son sahnede şoke etti! 7

“Seni bulduğumda, şirketi kurman için ilk finansı verdiğimde, hatta bugünü sana anlattığımda, yine böyle inançsız bakışlarla bakmıştın bana hatırladın mı? Ama bak bugün Boranlar ayağımızın altındalar ve daha ezilmeye başlamadılar bile. Sabır, sadece sabır, karın gelecek diyorsam gelecek. Ne vaat ettiysem o! Dur daha yeni başlıyoruz!”

Sonra kamera bir anda evin içine döndü ve koltukta oturan Adem’i gördük!

İşte o anda izleyici çok şaşırdı! Meğer Adem’in arkasındaki güç Ülfet Hala imiş! Adem’in taşıdığı tek intikam hissinin sahibi annesi değilmiş! Halası da bu işin içindeymiş!

Meral Çetinkaya’nın oynadığı Ülfet, ilk bölümden izleyiciye büyük şaşkınlık içinde bırakırken, yeni gelen bölümlerde Esma ve ailesinin daha çok çilesi olduğunun da bir göstergesiydi adeta.

İşte Ülfet ve Adem’in şok eden bölüm finalindeki o sahnesi: