Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi resmen dumur etti! Çok daha sürprizli bir sezona hazır olun!

İstanbullu Gelin dizisi resmen dumur etti! Çok daha sürprizli bir sezona hazır olun!

tarafından zk zk
Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin, sezon açılışını yaptı.

Dizi, merakla beklenen yeni karakterler ve Boranlar’ın yeni yaşamlarıyla birlikte ekrana geldi.

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünde oynadıkları dizinin en çok merak edilen bölümü, Ülfet ve Esma’nın karşılaşmasıydı.

İzleyicileri adeta şok içinde bırakan bir karakter oldu Ülfet.

Bundan sonrasının çok daha heyecanlı olacağı izlenimini veren İstanbullu Gelin dizisinde, Yaz’ın gelmesiyle birlikte bambaşka gerçekleri öğreneceğiz.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, “İstanbullu Gelin sinir bozucu bir açılış yaptı” başlıklı yazısında uzun süredir yeni sezonunu beklediği dizinin açılış sahnesinde Süreyya’nın öldüğü ve Esma Sultan’ı öldürdüğü, annesinden nefret ettiğini anlattığı sahneye vurgu yaparak yeni sezon için şunları söylüyor:

İstanbullu Gelin dizisi resmen dumur etti! Çok daha sürprizli bir sezona hazır olun! 7

“Ne yalan söyleyeyim dumur oldum. Gayet sinir bozucu bir açılıştı. Bölüm boyunca da yukarıdan aşağıya düşen ve yardımcılarının Ayvalık’taki evine yerleşen Boranlar’ın yukarıya tırmanma çabasını izledik. Öyle büyük olaylar yoktu bölümde… Ama içinde bulundukları durumda değişip, dönüşen karakterleri tanıdık. 161 dakikalık bölüm nasıl aktı gitti anlamadım. Zeynep Günay Tan’ın rejisi, Deniz Akçay Katıksız’ın cümleleri ve oyuncuların şahane performanslarıyla İstanbullu Gelin yine bu sezona damgasını vuracağını belli etti.

Daha önce yazmıştım, bu sezon Meral Çetinkaya ve İpek Bilgin sahnelerinde oyunculuk şöleni izleyeceğiz diye… Bölümün son 5 dakikasında bunu gördük. Bundan sonra daha lezzetli bölümler izleyeceğiz. Zira; Boranlar Ülfet Kavaklı’nın alt katına taşınıyor. Üstelik Adem’e yardım edip Boranlar’ın peşine takan da Ülfet Kavaklı imiş. Bu sezon Ülfet ve Esma geçmişin yüklerini bir bir masaya sererken bundan en fazla etkilenenler çocuklar olacak gibi görünüyor.”