Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonunda öyle farklı bir karakter var ki, şaşkına döneceksiniz!

İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonunda öyle farklı bir karakter var ki, şaşkına döneceksiniz!

tarafından ker_def
İstanbullu Gelin’e dev transferde son gelişmeler!

Star TV ekranlarında yeni sezonda yine izleyici ile buluşacak olan Aslı Enver ile Özcan Deniz’in başrolündeki İstanbullu Gelin dizisi, bomba gibi bir dönüşe hazırlanıyor.

Dizide zaman atlaması yaşanacağı bilgisi gelmişti. Ayrıca Faruk ile Süreyya’nın kızı olacak oyuncu için arayışlar devam ediyordu.

Son gelen bilgilerde ise bomba bir transferle İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunun güçlendirileceği ortaya çıktı.

Bayramdan sonra çekimlerin başlayacağı dizinin Eylül ortasında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Ranini’nin haberine göre Meral Çetinkaya dizide alışılmadık bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak.

Ülfet Kavaklı karakterine hayat verecek olan Çetinkaya, Boran Ailesi ile kan bağı bulunan ama yıllardır kapısı çalınmayan bir akraba.

Üstelik birinci dereceden akraba yani Fevzi Boran’ın kız kardeşi. Çetinkaya hikayeye aile bağları kopmuş, kapısı çalınmayan, bayramda eli öpmeye gidilmeyen, mürvet zamanlarına dahi davet edilmeyen bir ayrık otu olarak dahil oluyor. Ülfet, yıllar önce evlenip İstanbul’a yerleşmiş. Kendi elleriyle kurduğu ve çok önemli bir moda markası haline getirdiği işinin başında, kocasını kaybetmiş bir dul olarak hayatımıza girecek. Anlayacağınız Ülfet Kavaklı sert rekabet ortamında sivrilmiş, başarılı olmuş bir iş insanı, bir köpekbalığı..

İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonunda öyle farklı bir karakter var ki, şaşkına döneceksiniz! 7

Dizinin yeni karakteri yeni sezonda en önemli artılardan birisi olacak. Bu nedenle de Ülfet Kavaklı karakteri için titiz bir çalışma yürütüldü.

Ülfet Kavaklı’ya bir moda ikonu özeniyle hazırlanan kıyafetler ve karakterle ilgili bütün bu çalışmalar da büyük gizlilik içinde devam ediyor.